Menu
 

Topic:

hoe hoort het nu?

Laura73  schreef op: 06-12-2012 10:14:31
Ik moest vanochtend even in het ziekenhuis zijn bij de narcotiseur voor een operatie aanstaande maandag.Daarna dacht ik loop even door naar het opnameburo of mijn tijdstip van maandag al bekend is.
Dat is een klein kantoortje met een grote glazen deur.Er zat geen bezoek in het kamertje en de deur stond bijna helemaal open geschoven.Naast het kantoor zitten 3 mensen op een bankje die daar hun opname moeten bespreken.
Ik loop erheen en klop aan de deur, ze kijkt op dus ik steek mn hoofd om de deur met mag ik u even wat vragen??? Nou zegt die vrouw dat lijkt me niet zo netjes voor die mensen die daar zitten te wachten he.
Ik ben beetje flabbergasted want normaal als je van bovenkomt dus bij arts vandaan en je melden moet bij opname meld je je ook en ga je niet zitten zonder te melden.
Dus ik nogmaals maar wil alleen even wat vragen? De vrouw:ja zo werkt dat hier niet,zeg ooh sorry weet ook niet hoe het werkt en weer begint die vrouw over die 3 mensen op d ebank.Ik heb gezegd:laat maar zitten want ik vind u nu een beetje raar, en heb me omgedraaid en ben weggelopen.Had dat mens een baaldag? was wat ik deed totally not done? Hoe hoort dat nu?

 
Quote
Navigatie
RE: hoe hoort het nu?
Saskia1980  schreef op: 06-12-2012 10:16:57
Zoals ik het lees ging je je niet melden maar wilde je wat vragen, dus dan is het logisch dat die mevrouw zegt dat het niet netjes is want misschien wilde die andere 3 ook wel alleen iets vragen, weet jij veel.  Het is niet totally not done maar ook niet de gebruikelijke manier volgens mij.. En wie weet heeft ze niks van  gehad gisteren en was ze in een slecht humeur 
 
Quote
RE: hoe hoort het nu?
Angelique  schreef op: 06-12-2012 10:18:16
nou zou zelfde gedaan hebben als die mensen ook voor "vragen" er zitten had ze je naar de bank kunnen verwijzen om op je beurt te wachten
 
Quote
RE: hoe hoort het nu?
Jomi  schreef op: 06-12-2012 10:22:46
Jij hebt netjes aangeklopt en beleefd wat gevraagd, dus je hebt sowieso niks verkeerd gedaan. als je ergens voor het eerst komt dan weet je toch niet gelijk hoe het allemaal werkt...


 
Quote
RE: hoe hoort het nu?
Orange  schreef op: 06-12-2012 10:22:54
Wij hebben ook zo'n hokje met glazen deur maar ook daar zitten mensen te wachten maar dat moet je echt maar net weten, het is midden in de centrale hal...
 
Quote
RE: hoe hoort het nu?
Spatje  schreef op: 06-12-2012 10:23:11
ik zou het ook zo gedaan hebben, ze had het toch ook netjes kunnen vragen of je even kon gaan zitten en wachten
 
Quote
RE: hoe hoort het nu?
Mamvan3  schreef op: 06-12-2012 11:00:14
Ik heb gistermiddag hetzelfde gedaan, ik mocht gewoon binnenkomen met mijn zoontje (hij moet worden opgenomen). Geen problemen gehad.
Bij mij was trouwens wel gezegd, bedenk ik me net, dat we zo binnen konden lopen.
 
Quote
RE: hoe hoort het nu?
Sabina Mv Milou En R
avi
  schreef op: 06-12-2012 11:14:22
Ik vind niet dat je iets verkeerd hebt gedaan, sterker nog vind het gewoon netjes. Ze had ook gewoon kunnen antwoorden neem even plaats dan word je zo geholpen.
 
Quote
RE: hoe hoort het nu?
Laura73  schreef op: 06-12-2012 13:05:13
Ik begon werkelijk aan mezelf te twijfelen of ik nu zo n aso geval was ofzo.
Enige wat ik wilde vragen of mn opname tijd al bekend was.Ze had idd even kunnen zeggen, u kunt even plaats nemen op de bank u word zo geroepen of zoiets.Was opeens ook helemaal klaar met dr.Straks maar eens bellen voor mn opname tijd.
 
Quote
RE: hoe hoort het nu?
Boterbloem  schreef op: 06-12-2012 13:40:48
"laat maar zitten want ik vind u nu een beetje raar"

hahaha sorry hoor, moest hier zo om lachen! Het zal je maar gezegd worden hahahaha.

Ik vind dat je het netjes hebt aangepakt hoor. Ik snap soms helemaal niets van ziekenhuizen maar gelukkig helpen ze hier altijd heel netjes bij je vragen (idd even wijzen op waar je mag gaan zitten, wachten of direct iets kunt vragen)
 
Quote
Navigatie


Reageren op hoe hoort het nu?
Naam
Bericht