Menu
 

Topic:

Al Qaeda zou aanslag willen plegen in Am

Mamavonn  schreef op: 14-12-2011 18:50:34
AMSTERDAM - De terreurorganisatie Al Qaeda is volgens een Amerikaanse organisatie van plan een aanslag te plegen in Amsterdam.

De Amerikaanse organisatie Flashpoint, een onderzoeksbureau dat islamitisch extremisme wereldwijd volgt, heeft dat gemeld. Een zekere Ahsqar zou een mogelijke aanslag hebben gemeld op een website die gelieerd is met Al Qaeda: het Shamukhforum, een chatplek voor Al Qaeda-sympathisanten.

Volgens Flashpoint heeft deze Ashqar zich nog niet vaak gemeld op het forum. Flashpoint heeft vestigingen in New York en Londen. Het werkt samen met onder meer de ministeries van Justitie en Defensie van de Verenigde Staten, Scotland Yard in Engeland en het Internationale Hof van Justitie in Den Haag.

Ahsqar zou de volgende melding hebben achtergelaten: 'Amsterdam, de vakantie is in aantocht en die zal worden verlicht met cadeautjes van....de brigades van de monothe´sten.'

 
Quote
Navigatie
RE: Al Qaeda zou aanslag willen plegen in Am
Boterbloem  schreef op: 14-12-2011 19:42:34
Goed dat ze het in de gaten houden, maar of het slim is dit soort berichten in de media te gooien dat vraag ik me altijd af.. Het zal ze niet tegenhouden denk ik, en daarbij gaat half nederland weer aan de bagger.
Hopelijk weten ze de persoon te onderscheppen als het echt staat te gebeuren.
 
Quote
RE: Al Qaeda zou aanslag willen plegen in Am
Linnie  schreef op: 14-12-2011 19:48:50
even off topic: welkom boterbloem! Leuk dat ik je hier zie!


Enne... idd, waarom zoveel ophef maken? Ik vind het soms een beetje paniek zaaien terwijl er gelukkig nog niets aan de hand is!
Goed dat ze zo'n organisatie in de gaten houden!
 
Quote
Navigatie


Reageren op Al Qaeda zou aanslag willen plegen in Am
Naam
Bericht