Menu
 

Topic:

Grensrechter doodgeschopt

Linda Mv Jarno & Ils
e
  schreef op: 03-12-2012 19:40:53
Brrr rillingen lopen over mijn lijf..

Gisteren na een wedstrijd is een vader die grensrechter was die dag bij de wedstrijd van zijn zoon door een aantal tegenstanders in elkaar geschopt...
Hij kon wegkomen en is daarna nog een keer gepakt.
Later op de dag zakte hij in elkaar en vanavond is hij overleden..

Is toch niet normaal meer?
 
Quote
Navigatie
RE: Grensrechter doodgeschopt
Jen9  schreef op: 04-12-2012 07:59:59
Het is ook doodslag, en geen moord. Hoop ontzettend dat ze de gebeurtenissen hiervoor meenemen en dat dat scheelt.. deze gasten moeten een zware straf krijgen.

Ze zeiden in DWDD (Mulder) dat hij nog een wedstrijd gevlag hadin de krant staat idd dat hij gekeken heeft, maar wat maakt t uit...
 
Quote
RE: Grensrechter doodgeschopt
Nala  schreef op: 04-12-2012 09:25:03
Verschrikkelijk, stelletje snert jongens en dan druk ik mij nog heel zacht uit

Hoop dat ze met de straffen voor deze jongens gelijk ook een statement willen maken en ze als volwassen berecht mogen worden!
Als je zo mannig bent om met dit soort gedrag jezelf te uitten, mag je van mij ook als man berecht worden, zijn ze nou helemaal..........

Voor de nabestaanden het is gewoon te erg
 
Quote
RE: Grensrechter doodgeschopt
Lisje  schreef op: 04-12-2012 09:48:53
Doodslag ja, maar die straf krijgen ze vast niet alle 3. Hoop dat er goede getuigen zijn, veel mensen hebben het gezien. Ongelofelijk hé dat hi 2x in elkaar gerost is, naar huis gaat en dan weer terugkomt en naar een wedstrijd gaat kijken, hij moet dan al ongelovelijk veel pijn hebben lijkt me. Ze deden ook aan kickboxen voor elke wedstrijd las ik ergens..
 
Quote
RE: Grensrechter doodgeschopt
Mama30  schreef op: 04-12-2012 12:37:12

hij is idd eerst naar huis gegaan en daarna tijdens het vlaggen van de volgende wedstrijd ( ondanks dat hij bont en bluaw zag) in elkaar gezakt.

deze ploeg is idd vaker aggresief, eerder is er een team van buitenboys gestopt tijdens de wedstrijd vanwege de agressie van hun.

nu was er tijdens de wedstrijd een aantal keer agressie waar naar gehandeld is. dit werd niet geaccepteerd en na de wedstrijd hebben ze hem aangevallen, hij wist weg te komen maar ze gingen erachter aan en hebben hem weer gegrepen, er waren mensen onderweg van de wedstrijd ernaast die hebben ingegrepen, helaas toch te laat.

Het is gewoon weg vreselijk wat er gebeurd is!
voor zijn zoon die alles heeft zien gebeuren, voor de andere jongens erom heen. Dit geeft hen angst en een blik op het netvlies die ze nooit weer vergeten kunnen.

 
Quote
Navigatie


Reageren op Grensrechter doodgeschopt
Naam
Bericht