Menu
 

Topic:

Wat vinden jullie hiervan?

Heleen  schreef op: 02-12-2012 14:56:51
Ha meiden,

Mijn zoon heeft heel vaak bovenste luchtweg infecties en kom hier vaak zelf niet bovenop dus heeft keer op keer een AB kuur nodig. 
Nu heeft hij een kuur van 14 dagen omdat hij na een kuur van 7 dagen een week later al weer ziek was. Nu moet nu nog 4 dagen kuur dus heeft 10 dagen gehad. nu is hij dus weer ziek. Hij heeft nu lichte koorts en hoest al weer 3 dagen behoorlijk.

Hij heeft inmiddels ook drie verschillende pufs, ook ontstekingremmende dus dit meot toch eigenlijk niet kunnen? zijn grootste probleem is het hoesten dit doet hij tot spugen toen en iedere keer begint het hier ook mee.


 
Quote
Navigatie
RE: Wat vinden jullie hiervan?
Linde  schreef op: 02-12-2012 15:17:54
In principe moet er met een ab kuur binnen 48 uur echt verbetering te zien zijn. Is dit niet het geval dan doet de ab zijn werk niet naar behoren. Gevalletje contact opnemen met de huisarts. Misschien sputem op kweek laten zetten zodat er een gerichte ab voorgeschreven kan worden.

In ieder geval contact opnemen met de arts.

Sterkte! en veel beterschap voor je zoon!
 
Quote
RE: Wat vinden jullie hiervan?
Annie  schreef op: 02-12-2012 15:27:32
Morgen even contact opnemen met je huisarts en vragen of je eventueel doorverwezen kan worden naar de kinderarts. Lijkt me dat het met zo'n piitige kuur toch beter had moeten gaan.
 
Quote
RE: Wat vinden jullie hiervan?
Lisje  schreef op: 02-12-2012 15:27:52
Antibiotica helpen tegen bacterieën en nooit tegen virussen, neem dus aan dat hij nu een virus heeft. Ik zou er niet mee akkoord gaan dat hij keer op keer een kuur krijgt, laat ze dan eerst maar eens uitzoeken om welke bacterie het zou moeten gaan volgens hun.
 
Quote
RE: Wat vinden jullie hiervan?
Sara  schreef op: 02-12-2012 15:50:06
ik zou contact opnemen met de huisarts om te kijken of het geen longontsteking is.
Sterkte en beterschap.
 
Quote
Navigatie


Reageren op Wat vinden jullie hiervan?
Naam
Bericht