Sabje Mv Jm En ?? Lid | Wie heeft er leuke ideeen. Liever niet van zulke duren hapjes,zet liever 10 verschillende dingen op tafel Dan 2. Ik heb voor kerstavond en de 2de kerstdag nodig En natuurlijk ook leuk voor de verjaardag van de kids. Ik maak zelf wel vaak punt paprika met kruidenkaas en olijfolie. En cerry tomaatjes met kruidenkaas. En wraps met verschillende dingen. Maar dat kennen ze ondertussen ook wel. Dus vertel |
Datum: 01-12-2012 08:47:52 |
Sabje Mv Jm En ?? schreef op: 01-12-2012 08:47:52 |
Wie heeft er leuke ideeen. Liever niet van zulke duren hapjes,zet liever 10 verschillende dingen op tafel Dan 2. Ik heb voor kerstavond en de 2de kerstdag nodig En natuurlijk ook leuk voor de verjaardag van de kids. Ik maak zelf wel vaak punt paprika met kruidenkaas en olijfolie. En cerry tomaatjes met kruidenkaas. En wraps met verschillende dingen. Maar dat kennen ze ondertussen ook wel. Dus vertel |
Irma Mv T En B Lid | Ik heb er heel wat hier komen ze.
Kaatjes bij de sluis
Ingrediënten: (+/- 35 hapjes)
300 gram Mon Chou kaas 150 gram verse garnaaltjes(klein) bieslook 75 gram Jumbo Garnaal (garnering) 8 stuks sherry tomaten kaviaar (imitatie) 1 takje peterselie toast
Bereiding:
1. Kaas in een bakje doen. 2. Fijngesneden bieslook toevoegen en op smaak brengen met weinig peper, zout of vis fond 3. Garnalen toevoegen en even roeren. 4. Presenteren op een uitgestoken toastrondje. 5. Garneren met jumbogarnaal, tandje tomaat, stukje peterselie en een beetje Kaviaar. Mini Gehaktballetjes
Ingrediënten:
· 250 gr.
rundgehakt)
· ½ eetlepel ketjap
manis · toevoegen naar smaak kruidenmix, b.v.: shoarma of paprika of satékruiden
1. Leg het gehakt in een schaaltje en voeg de kruiden en ketjap toe. Dit alles goed mengen en er dan balletjes van draaien. 2. Leg de balletjes in de magnetronschaal. Verwarm de balletjes afgesloten 3 min. op 750 watt. in de magnetron. Nog een paar min. laten nagaren. Het vocht afgieten en even af laten koelen. Chocolade truffels Kaatjes bij de sluis
Ingrediënten: (+/- 35 hapjes)
300 gram Mon Chou kaas 150 gram verse garnaaltjes(klein) bieslook 75 gram Jumbo Garnaal (garnering) 8 stuks sherry tomaten kaviaar (imitatie) 1 takje peterselie toast
Bereiding:
1. Kaas in een bakje doen. 2. Fijngesneden bieslook toevoegen en op smaak brengen met weinig peper, zout of vis fond 3. Garnalen toevoegen en even roeren. 4. Presenteren op een uitgestoken toastrondje. 5. Garneren met jumbogarnaal, tandje tomaat, stukje peterselie en een beetje Kaviaar. Mini Gehaktballetjes
Ingrediënten:
· 250 gr.
rundgehakt)
· ½ eetlepel ketjap
manis · toevoegen naar smaak kruidenmix, b.v.: shoarma of paprika of satékruiden
1. Leg het gehakt in een schaaltje en voeg de kruiden en ketjap toe. Dit alles goed mengen en er dan balletjes van draaien. 2. Leg de balletjes in de magnetronschaal. Verwarm de balletjes afgesloten 3 min. op 750 watt. in de magnetron. Nog een paar min. laten nagaren. Het vocht afgieten en even af laten koelen. Chocolade truffels Fout Je kan geen berichten plaatsen in gesloten topics... Ga terug
Online Chatters:
Home
|
ChatBox
|
Regels
|
Contact
|
www.budget-life.nl
Copyright© 2017 Mama-life.nl, Alle rechten voorbehouden.
|