Boerinneke schreef op: 26-11-2012 14:43:57 |
Kan je biscuit invriezen? Ik heb er 8 nodig voor zaterdag voor een kinderfeest, kan ik ze nu al bakken, in een zak doen en in de diepvries leggen zodat ik ze vrijdag uit de diepvries haal en zaterdag vul met botercreme en opmaak...??? |
Quote |
Angelique schreef op: 26-11-2012 14:51:15 |
je kan ze zelfs al met botercreme invriezen weet neit met wat je gaat opmaken maar als bij marsepijn
is enz kan ook ingevroren slagroom kan officeel ook maar dat zou ik toch liever later doen maar heb vaker taartjes beteld en nog ingevroren gewoon al taarten die afwaren dus inc vulling creme en maarsepijn/fondant enz |
Quote |
Flower schreef op: 26-11-2012 15:37:27 |
ja hoor dat kan, in idd ook net zoals angelique zegt, gevuld kan ook |
Quote |
Boerinneke schreef op: 26-11-2012 20:41:30 |
Als vulling ga ik botercreme met speculaaskruiden doen... Nee, geen slagroom dus... Nou, dat scheelt me dan een hele hoop baktijd vrijdag! Maar kan ik ze ook gewoon in een zak doen die ik dan goed dichtknoop en dan in de vriezer? Het is voor onze Koen zijn kinderfeest... We gaan er pieten gezichtjes op maken van foundant... |
Quote |
Boerinneke schreef op: 26-11-2012 20:41:58 |
Ik heb natuurlijk geen 8 bewaartaartdozen... ![]() |
Quote |
Kyla schreef op: 26-11-2012 20:48:12 |
In een plastic zak gaat hartstikke goed, doe ik zelf ook altijd. Ik vind dat biscuit zelfs lekkerder
is als het ingevoren is geweest, kruimelt minder ![]() |
Quote |
Boerinneke schreef op: 26-11-2012 23:33:08 |
Dank jullie wel voor de tips! Daar kan ik wat mee! Morgen gaan we alvast bakken!!! |
Quote |