Menu
 

Topic:

is dit raar?

Patricia2211  schreef op: 21-11-2012 10:28:57
of juist normaal?
vorige week kunnen jullie je vast nog wel herinneren dat ik een foto van zoe dr billetjes had geplaatst, met de vraag wat het zou kunnen zijn.
het bleek toch een hele hardnekkige schimmel, en heb zalf (loprox) gekregen voor de schimmel, en voor verder te smeren (elke verschoning op 2x na dan smeer ik met de loprox) zinksulfaat vaselinecréme. nu heb ik maandag gebeld, omdat ze er plekken bijkreeg (bovenbeen en buik) en omdat het nu geen kleine plekken meer waren maar 1 grote plak, van voor naar achter en links naar rechts.... ze zei het kan nog tot 7 dagen duren voordat je verschil ziet, omdat deze zalf langer nodig heeft om te werken... nu word het eindelijk stukken minder rood, en minder dik op de huid liggend, maar de plekken op dr benen en buik zie je nog niet zoveel minder worden, maar dat kan dus nog....

maar nu, vanochtend toen ik haar uit bed haalde en een schone pamper gaf, deed ik met een washandje dr billen af en dr kwamen allemaal velletjes los (die zich oprolden zeg maar), waar ik bleef afdoen, kwamen er steeds meer, tot alles eraf was. is dit een normale reactie? of zou ik toch maar weer even bellen?
 
Quote
Navigatie
RE: is dit raar?
Baby2  schreef op: 22-11-2012 19:14:29
Ik heb misschien ook nog wat tips voor je. Mijn neefje heeft ook erg last van eczeem, al vanaf de babytijd. Mijn neefje staat hiervoor onder behandeling in het UMCG ook bij een speciale verpleegkundige. Hij gebruikt Groninger badolie en physiogel als bad/doucheprodukten en dit werkt echt prima. Is misschien het overwegen waard. Verkrijgbaar via de apotheek. Verder had hij toen hij zo klein was speciale pyama's met handschoentjes eraan zodat hij zich niet stuk kon krabben. Waren een soort zalfpakjes, ook luchtdoorlatend wat beter is voor de huid. Ook verkrijgbaar via de apotheek. Wie weet word het een en ander zelfs vergoed door je verzekeraar, maar dat hangt af van hoe je verzekerd bent.
 
Quote
RE: is dit raar?
Patricia2211  schreef op: 23-11-2012 10:53:47
dat kan ik als het nodig is ook nog eens proberen!

ik ga eerst kijken of het met alleen goed smeren wegblijft, dus als het weg is nog even doorsmeren zoals de dokter zei, en dan kijken of het wegblijft (omdat ik dus toen elke keer te vroeg ben gestopt, denk ik dat het daardoor weer telkens terug kwam)
ik heb gisteravond gesmeerd en vanochtend, net na het smeren heb ik de volgende foto's gemaakt, het kijkt al echt een stuk minder rood! de nieuwe plekken zie je maar lichtjes verschil, maar dr billen zelf zien er echt al stukken beter uit!

dr billen nu



en onder dr navel nu, is ook ietsje minder rood al
 
Quote
RE: is dit raar?
Kimmie  schreef op: 29-11-2012 20:53:26
en hoe is het nu met je meisje??
 
Quote
Navigatie


Reageren op is dit raar?
Naam
Bericht