Menu
 

Topic:

Hoe doen jullie dat?

Alice  schreef op: 21-11-2012 09:13:05
Hai! 

Ik vroeg me af hoe jullie het doen wanneer jullie uitgenodigd worden voor feestjes 's avonds. 
Hier zijn bijna alle verjaardagsfeestjes van de familie 's avonds en dat is voor mijn zoontje gewoon verre van ideaal. Hij is om 7 uur echt heel moe en moet dan gewoon gaan slapen. Hij doet al een tijdje geen middagdutjes meer, dus overdag inhalen zit er niet echt in. (hij wil wel 's in slaap vallen, maar dan hebben we 's avonds weer een nieuw probleem, ik vind het niet erg als hij langer opblijft, maar gevolg is dat hij die nacht weer te weinig slaapt en zo komen we in een cirkeltje) 
Zeggen jullie feestjes af vanwege deze reden, of gaat misschien een van jullie, of gaan jullie gewoon? 
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | Volgende
RE: Hoe doen jullie dat?
Blauwtje  schreef op: 21-11-2012 20:26:58

Quote Suus:
Ik ben eerlijk gezegd best verbaasd hoeveel mensen er niet met zijn 2-en naar een verjaardagsfeest gaan als er eenmaal kinderen zijn.



hih, wij wel hoor. Maar alleen als het overdag is. En dan komen we met z'n 5jes
 
Quote
RE: Hoe doen jullie dat?
Minou  schreef op: 21-11-2012 20:28:43
Hihi Idd!


 
Quote
RE: Hoe doen jullie dat?
Suus  schreef op: 21-11-2012 20:29:57
Maar als je een verjaardag hebt van iemand zonder kinderen, dan is het toch  niet gek dat dat in de avond is? Waarom zou je ophouden met die te bezoeken als je zelf kinderen hebt?
 
Quote
RE: Hoe doen jullie dat?
Blauwtje  schreef op: 21-11-2012 20:33:03
Nee, dat vind ik ook zeker niet gek hoor.

Bij ons is dat ook niet van toepassing, dit stel heeft ook kleine kinderen.
Ik ga geen oppas regelen voor een verjaardag in de avond.
1 van ons komt immers wel.



 
Quote
RE: Hoe doen jullie dat?
Suus  schreef op: 21-11-2012 20:35:33
Begrijp me niet verkeerd hoor, wij gaan ook weleens alleen ergens heen. Maar ik las ook dat mensen niet komen omdat iemand het dan maar overdag moet doen en dat begreep ik niet helemaal. Nou ja, ik begrijp niet goed dat sommigen egzamelijke activiteiten opgeven als er kinderen zijn.


 
Quote
RE: Hoe doen jullie dat?
Debbel79  schreef op: 21-11-2012 20:49:32

Quote Suus:
Begrijp me niet verkeerd hoor, wij gaan ook weleens alleen ergens heen. Maar ik las ook dat mensen niet komen omdat iemand het dan maar overdag moet doen en dat begreep ik niet helemaal. Nou ja, ik begrijp niet goed dat sommigen egzamelijke activiteiten opgeven als er kinderen zijn.




ben het wel met suus eens. wij gaan ook regelamtig samen wat doen.en anderen hoeven met verjaardag geven geen rekening met mensen met kinderen te houden vind ik.
wij hebben gelukkig oppas uit diverse hoeken. vind ook wel dat je dat moet hebben als je kinderen hebt.
en bij mij zijn ze ook niet zomaar aan komen wandelen. ik heb stagieres van de basisschool gevraagd, en zij vonden het erg leuk om af en toe te doen. kids kennen ze, ik vertrouw ze, prima dus.
 
Quote
RE: Hoe doen jullie dat?
Alice  schreef op: 21-11-2012 21:06:21
Nee, een goede oppas komt niet aanwaaien. 
In ons geval vind ik het moeilijk. We wonen hier nog niet zo lang, ken hier niemand in de buurt goed of al langer. Ik vind mijn kind en mijn huis nogal wat om bij een vreemde achter te laten. 
Familie is dus wel in de buurt, maar die zijn altijd op die verjaardagen, dus die kan ik sowieso niet vragen. 
Slapen ergens anders doet mijn zoontje niet, die gaat door tot hij er bij neer valt en hij wordt alleen maar energieker en baldadiger.
Gemeenschappelijke vrienden hebben mn man en ik niet, dus ofwel gaat hij iets doen met zijn vrienden ofwel ik met mijn vrienden. Maar beide komt niet veel voor. We zijn ook gewoon graag thuis, samen. 

Ik voel niet zo de behoefte om mijn oude leventje (pre-kids) in stand te houden en vind het prima om hier en daar wat op te offeren. Hoef niet te bewijzen dat ik ook een eigen leven heb.. dat komt allemaal wel weer als de kindjes groter zijn. 

 
Quote
RE: Hoe doen jullie dat?
Suus  schreef op: 21-11-2012 21:11:03
Mijn kinderen zijn nu 5 en 8. Los van verjaardagen heb ik ouderavonden, rapportgesprekken, etentjes met vrienden, etc... Dat wordt eigenlijk steeds meer nu de kids groter zijn en ik merk dat ik echt oppas nodig heb omdat familie vragen gewoon te vaak voorkomt.
 
Quote
RE: Hoe doen jullie dat?
Jarofe  schreef op: 22-11-2012 07:09:06
De kinderverjaardagen vieren we de hele dag door maar mijn mans verjaardag en mijn verjaardag vieren we op een vrijdagavond vanaf 20.00.
Ik vind het juist heerlijk even een volwassen avondje we hebben echt een hele grote familie met allemaal ook heel wat kinderen alleen al van alle broers en zussen zijn er ruim 20 kindjes dan nog alle vrienden met kinderen ouders kletsen hier gezellig met elkaar en ik als tante ben aan het hollen om alle neefjes en nichtjes van drinken te voorzien  dan huilt dat kindje dan weer die en boven worden echt alle kasten leeggegooid ppppfff. De kindjes gaan ook niet naar hun eigen mama of papa nee alles vragen ze aan mij of als er ruzie is word alleen ik erbij gehaald.
En helaas zijn er ook al meerdere dingen gesloopt zoals het bed van mijn dochter omdat ze er allemaal massaal op lopen te springen onze rolluiken hebben we ook al eens moeten laten maken en dan zie je niemand meer van de ouders. Ouders letten gewoon niet op hier en dat is best wel jammer, en mijn eigen kinderen krijgen het dan van mij te verduren want ja jij weet dat dat niet mag dan moet je naar mij toe komen en mijn kinderen zijn de pineut om alles maar weer op te ruimen samen met mij.
Klinkt hard maar nee als ik jarig ben wil ik ook gewoon lekker de hapjes leuk uit kunnen stallen en ook even zitten en lekker kunnen babbelen.
Maar ik neem het familie en vrienden niet kwalijk als ze niet kunnen hoor.
Mijn kinderen zijn nu op leeftijd gekomen dat ze mee kunnen naar een verjaardag s'avonds
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | Volgende


Reageren op Hoe doen jullie dat?
Naam
Bericht