Menu
 

Topic:

cartridge, balen!

Deborah Mv Priscilla
,levi,stan
  schreef op: 20-11-2012 19:51:52

Ik baal zo.
 
Ik koop altijd de echte van Canon. Maar omdat ze zo prijzig zijn, toch overstag gegaan.
Gisteren besteld, vandaag binnen.
De zwarte lekte ontzettend. Dit had ik niet direct in de gaten. IK heb alle kleuren vervangen. Sindsdien geeft mijn printer een foutcode aan. Ik heb Canon gebeld, hij moet worden opgestuurd. Dit kost standaard rond de 40 euro plus de maakkosten. Een nieuwe printer is goedkoper. 

Nu heb ik niks meer aan de cartridge(2 zwarte en 3 kleuren). Waarvoor ik ook heb betaald. En mijn printer zit helemaal onder de zwarte inkt en geeft sindsdien storing aan.

Nu heb ik een mail gestuurd. Ik moest foto's toesturen. Nu willen zij mij een nieuwe zwarte cartridge als vervanging toesturen of een echo canon tegen meerprijs. Daar heb ik niks aan.
Ik wil graag ook de andere kleuren vergoed krijgen. Of ben ik erg onredelijk?

 
Quote
Navigatie
RE: cartridge, balen!
Tamaramvc&f  schreef op: 20-11-2012 19:54:06
Nee vind je niet onredelijk. Zou er ook goed de pest in hebben. Zou nognaals een klacht indienen, die ene lekte zoiezo al, zou alles vergoed willen hebben wat je betaalt hebt want jij moet nu een nieuwe printer kopen, of opsturen maar dan ben je nog duurder uit.
 
Quote
RE: cartridge, balen!
Ster  schreef op: 20-11-2012 20:04:07
toevallig besteld bij 123 inkt????? Daar hebben wij ook een keer een inktpatroon besteld, ook alleen maar problemen, na veel heen en weer gemail uiteindelijk een nieuwe gekregen, vrijwel meteen weer problemen, dus voor mij geen namaak meer en ga ook zeker niet meer daar bestellen. Hoorde later van veel meer mensen die hetzelfde probleem hadden met 123.....maar ze moeten hem ruilen hoor, dit klopt niet
 
Quote
RE: cartridge, balen!
Deborah Mv Priscilla
,levi,stan
  schreef op: 20-11-2012 20:12:56
Nee inkt.nl


Ik heb niks aan de andere cartridges, printer storing en mijn geld kwijt. Doordat het product lekte.
 
Quote
RE: cartridge, balen!
Linnie  schreef op: 20-11-2012 20:13:22
dat was mijn vraag ook": ik heb nu ook problemen met 123inkt, met de zwarte, de printen 'pakt' of 'ziet'(hoe zeg je dat) het gewoon niet!

Dus ik ga ook mailen!
 
Quote
Navigatie


Reageren op cartridge, balen!
Naam
Bericht