Menu
 

Topic:

Hoesten

Heleen  schreef op: 20-11-2012 14:01:25
We zijn een beetje aan het tobben met onze zoon!

Ik zal vooraf even vertellen dat wij al vanaf het begin tobben met zijn longen, hij gebruikt vanaf een half jaar puffen. (hij is nu bijna 3)
Hij heeft 15-10 uiteindelijk na dik 5 weken heel erg hoesten en benauwd (vooral 'snachts was hij hierdoor ieder uur wakker) na een week ging het toen beter met slapen!

Nu zijn we 5 weken verder na de kuur en hoest hij alweer 1,5 week, hij heeft geen koorts alleen lichte verhoging! de laatste 3 nachten is hij ook weer in de nacht flink bezig, nog neit zo erg als vorige keer maar zo begon het de vorige keer ook! Ik twijfel of ik de dokter moet bellen omdat hij geen koorts heeft en nog maar andere halve week hoest.. wat vinden jullie hiervan? ik hoef geen kant en klaar antwoord maar vind het fijn om jullie ervaringen hier over te horen!

En gelijk nog een vraag mijn zoon kwijlt heel erg, heeft inmiddels al zijn tanden en kiezen dus dat kan de oorzaak niet zijn. Nu hoorde ik pas iemand zeggen dat dit van grote amandelen kan komen weten jullie dit?
 
Quote
Navigatie
RE: Hoesten
Cora38  schreef op: 20-11-2012 15:38:30
Mijn dochter heeft het ook een hele tijd gehad dat ze `s nachts zo aan het hoesten was en sinds ik het heel goed schoonhoud op haar kamer is het over. Waarschijnlijk heeft ze lichte allergie. Ze is er niet op getest, maar het is wel toevallig dat het sinds het goed schoonmaken over is.
Ik bedoel dan wekelijks beddengoedverschonen, stof afnemen met natte doek en wekelijks heel uitgebreid stofzuigen. Ze heeft stoffen gordijnen en tapijt op haar kamer.
 
Quote
RE: Hoesten
Laura73  schreef op: 20-11-2012 15:39:56
momenteel heerst er ook kinkhoest wellicht toch even extra tjekken?
 
Quote
RE: Hoesten
Heleen  schreef op: 20-11-2012 16:30:05
Cora38: Ja dat doen wij ook, ook hij heeft tapijt op zijn kamer! Ik stof en zuig er twee keer in de week waarvan 1 keer ook goed onder zijn bed en de plinten. Bed verschonen doe ik 1 keer in de 1,5 week ongeveer ik zal dit eens meer gaan doen!

Laura73: Bedankt voor de tip, ik heb het hier nog niet gehoord maar zal het eens na laten kijekn!
 
Quote
Navigatie


Reageren op Hoesten
Naam
Bericht