Menu
 

Topic:

klaag klaag....

Anoniem  schreef op: 13-12-2011 09:26:00
Nu wil ook even klagen....
Het laatste half jaar zijn een aantal dingen gebeurt en ik heb nu zo iets van het mag NU wel afgelopen zijn!!
Begin Augustus raakte ik mijn baan kwijt. 1 sept was mijn laatste werkdag, moeilijk want ik werkte er al 8 jaar. De zaak ging sluiten dus geen andere optie.
Onverwacht moest ik stoppen op 24 aug omdat mijn oudste zoon Tom in het zh terecht kwam, het begon met koortst en niet meer kunnen lopen. Hij moest een nacht ter observatie dat weerden er 5. De arsten waren bang voor kanker en hij is dus totaal doo de molen gehaald. Uiteindelijk bleek het 2 virussen te zijn waar hij heel heftig op reageerde. Zijn bloedwaardes waren niet goed, zijn bloedplaatjes waren veelste laag en zijn ontstekingswaarde was 10x te hoog. Godzijdank is hij opgeknapt en is er verder niks raars gevonden!
Op 1 okt ben ik voor mezelf begonnen. Dat gaat goed!
Begin november kreeg Kim ,mijn dochter, in de auto op weg naar huis een flinke koortsstuip, doodeng!!! 2 dagen later was de koorst weer erger geworden en kreeg ze kleine korte stuipen achter elkaar. Ze heeft valium gekregn om lekker te slapen en daarna is ze gelukkig opgeknapt! Maar een week later weer ziek, danwel geen stuipen maar erg verkouden niet kunnen slapen en geen stem meer hebben van het hoesten. De maand november doorgetobt met haar. Nu was ze anderhalve week geleden van haar verkoudheid af, toen had ik het (minder erg want het liefst wil je dat jezelf altijd wat heb ipv je kids)
Nu is ze vrijdag begonnen met ontstoken ogen, Gister bij de huisarts geweest, Kim heeft oorontsteking aan beide kanten en keel ontsteking en die dichte ogen nog steeds. Hoest dr eigen rot. ABkuur lijkt nu gelukkig aan te slaan en hopen dat ze nu beter wordt en het even wegblijft!!
Ik heb altijd last van mijn heupen vanaf mijn eerste zwangerschap al 8 jaar geleden. Bij de zwangerschap van Kim heb ik met krukken gelopen de laatste 2 maanden. De pijn is er bijna nog dagelijks de ene dag meer als de andere. Ik had altijd last van de linkerkant, recht ook maar stukken minder! Maar nu kreeg ik erge last rechts. Na laten kijken.... slijmbeursontsteking in mijn rechterheup. Wat baal ik hier nu ff allemaal van!
Ik ben kapster en werk voor mezelf dat een erg fijn beroep voor als je rustig aan moet doen en niet te veel mag belasten. Kerstdrukte komt eraan, sta zo goed als vol.
Moest het gewoon even kwijt....IK BAAL!!!
 
Quote
Navigatie
RE: klaag klaag....
Dakito  schreef op: 13-12-2011 09:29:06
weet niet waarom ik uitgelogd was maar dit hoeft niet anoniem. Dakito dus
 
Quote
RE: klaag klaag....
Ivy  schreef op: 13-12-2011 09:44:17
Wat vervelend allemaal! En alles zo vlak achter elkaar... Een mens zou van minder erdoorheen zitten.

Wil je alleen even heel, heel veel sterkte wensen en dat Kim heel snel weer gezond zal zijn.

Krijg je nog een behandeling voor je slijmbeursontsteking?
 
Quote
RE: klaag klaag....
Dakito  schreef op: 13-12-2011 09:48:03
Ik hoop ook voor Kim dat ze snel weer lekkerder in dr velletje zit!
En voor de slijmbeurs heb ik diclofinac gekregen en daarbij moet ik 3x2 paracetemol op een dag slikken voor de pijn. En nog van die maagtabletten erbij.
 
Quote
RE: klaag klaag....
Dakito  schreef op: 13-12-2011 09:48:31
oh en dank je wel voor je berichtje!
 
Quote
RE: klaag klaag....
Jeet  schreef op: 13-12-2011 09:49:19
Hopelijk knappen jullie beide weer snel op.
Het is helemaal lastig als je voor jezelf werkt.

Beterschap voor jullie beide.
 
Quote
RE: klaag klaag....
Marjolein77  schreef op: 13-12-2011 10:14:28
Heel veel beterschap voor jullie!
 
Quote
Navigatie


Reageren op klaag klaag....
Naam
Bericht