Menu
 

Topic:

heimwee

Even Niet  schreef op: 15-11-2012 11:51:54
ik woon nogal ver van de familie en vrienden af. Ben voor mijn man verhuisd. Meestal is dat prima. Maar vandaag.. even niet. He. hoe schudt ik het weer af. Er valt nu even niks aan te doen.
 
Quote
Navigatie
RE: heimwee
Onsjanneke  schreef op: 15-11-2012 11:52:33
 
Quote
RE: heimwee
Mafkees  schreef op: 15-11-2012 11:53:17
dat zal niet altijd meevallen nee, dat is logisch.

 
Quote
RE: heimwee
Mama Van Drie  schreef op: 15-11-2012 12:23:48
Ik heb dan wel geen heimwee maar ik woon ook ver van mijn familie af, ook van schoonfamilie, inmiddels weet ik nietbeter maar soms blijft het wel jammer, met verjaardagen bv en nu mijn moeder steeds minder wordt kan ik ook niet eens even inspringen om te helpen met iets, dat zijn de dingen die ik jammer vind.

Ook is het jammer dat ze van onze kinderen stukken minder meegekregen hebben als van de andere kleinkinderen die ze veel vaker zien, er is toch minder band.

Hopelijk kan je het snel weer van je af schudden 
 
Quote
RE: heimwee
Saskiamveva  schreef op: 15-11-2012 12:28:43

ken het gevoel heel goed en heb ook flinke heimwee, maar huis verkopen is geen optie en zeker qua werkgelegenheid.
Kun je niet een paar dagen naar je ouders met de kinderen.


Vooral in deze tijd heb ik het erg en bel so wie so 2 keer per dag met hen en ga iedere zondag naar ze
toe. Nu is Utrecht Den Haag klein uurtje, maar wat mis ik mijn familie soms.

 

 
Quote
RE: heimwee
Dmvdrl  schreef op: 15-11-2012 12:37:08
Ik heb daar met vlagen ook last van...
Dan baal ik van alles!
Ik heb er in de zomer meer last van dan nu. Misschien in het weekend lekker die kant op gaan?
 
Quote
RE: heimwee
Jasmina33  schreef op: 15-11-2012 15:28:33
Ik ken dat gevoel maar al te goed helaas

woon sinds anderhalf jaar in het buitenland en het eerste jaar was ik echt druk met alles regelen en zorgen dat de kinderen hun plek vonden binnen school en omgeving. Gelukkig is dat aardig gelukt en gaat het super goed met ons zo ver weg, maar.....wat mis ik iedereen zeg.

Ik heb echt een hele grote familie moeten achter laten ( ouders, 7 broers en zussen met partners en kinderen, mijn hele schoonfamillie, al mijn vriendinnen, kennissen en lieve buren waar ik onwijs veel contact mee had)
Dus echt van het ene extreme naar het andere gegaan en dat begint me nu wel echt te breken.

Ik weet dus precies wat je doormaakt en de ene dag is beter dan de ander..
veel sterkte ermee

 
Quote
RE: heimwee
Mieps01  schreef op: 15-11-2012 17:50:54
Ach ja, ik ben TO. we zitten op een ander continent. Dus kunnen ook niet zomaar even overvliegen. En ik ben nu 7 maanden dus dat zit er ook echt even niet in! 
Het gaat alweer. Soms overvalt het me gewoon. En dan voel ik me ook nog eens een loser dat ik niet sterker ben dan dat.. heb even flink uitgehuild en  even klagen laat ook druk van de ketel. Meestal weet ik erg goed wat mijN zgeningen zijn.. Want we hebben het erg goed..maar soms is wat je niet hebt heel even het enige wat je hebben wilt.

ik kreeg net een mailtjje binnen van een heel schattig assiel hondje.. 4kg Een asbakje met tekkel, maar echt een superschattig diertje..oehhh, wat slecht he.. Dit is echt geen goed moment.. 7 mnd zwanger om een hondje van 8 maanden binnen te halen...heb met mijn man een dealtje dat we volgende zomer eens gaan kijken.En ben denk ik vandaag een beetje van de leg, maar oeff als het aan mij lag nu.. Dan had het beestje dit weekend een nieuw baasje..
 
Quote
RE: heimwee
Mama V Jurre,stijn,j
oris
  schreef op: 15-11-2012 19:54:22
ja dan mogen we eigelijk niet klagen he hier woont familie 100 km verder weg maar inv finaciele situatie is het voor ons niet mogelijk om even snel op en neer te rijden dat moeten we plannen en dan mis ik ze dus ook echt verschrikkelijk en ja je hormonen doen ook veel he. dus even een dikke knuffel voor jou
 
Quote
RE: heimwee
Mirdepir  schreef op: 15-11-2012 20:18:24
En lekker kletsen via de sKype. Heb het zelf nooit gedaan maar zie zo'n beeld voor me, van met ipad door huis lopen om dingen te laten zien enzo.
 
Quote
RE: heimwee
Ania  schreef op: 15-11-2012 20:22:15
Wij hebben 7 jaar in het buitenland gewoond, toen internet, skype en msn en zo net in kwam.

Bij heimwee (vooral in het begin, het eerste jaar dus), even een NL vriendin of kennis bellen en daar koffie gaan drinken, lekker even praten over Nederland en klagen over het land waar je momenteel woont!

En gewoon even je familie bellen, een paar minuutjes, ze begrijpen je wel .
 
Quote
RE: heimwee
Jasmina33  schreef op: 15-11-2012 21:46:57
ondanks dat ik ook veel bezoek van mijn familie krijg hier( wel heeeel lief want het is niet niks om even heen en weer te vliegen) blijft het voor mij ook moeilijk hoor.

En dan wil dat niet zeggen dat je niet dankbaar bent voor al je zegeningen maar is het gewoon een gemis dat niet te vervullen is met andere dingen..ik begrijp je echt volkomen..
 
Quote
Navigatie


Reageren op heimwee
Naam
Bericht