Menu
 

Topic:

mijn moeder

Nadiamv2  schreef op: 13-11-2012 10:41:54
hallo allemaal ben hier nog niet zo lang maar wil ff wat kwijt ik ben de jongst thuis heb een oudere broer die helemaal geweldig is met mijn moeder zo overdreven af en toe om helemaal gek van te worden ik daartegen word gek van haar ze bemoeit zich overal mee denkt dat ze alles beter weet probeert me voordurend te verbeteren terwijl ze zelf voor ons helemaal niet klaar stond zich niet eens intreseerde voor ons we hadden meestal oppas of bij opa en oma omdat onse mama teveel aan haar vrije tijd gehecht was, maar goed ik word gek van haar ze belt en heb alleen maar commentaar als ze op bezoek komt alleen maar commentaar ik heb sinds kort een nieuwe vriend en die is het slechtste van de wereld wat moet ik met haar heb al vaker met haar gepraat maar dan is ze gelijk boos krijg ik allemaal verwijten naar me gegooit ik weet het niet meer mijn contakt ws nooit zo goed met me moeder en dat vind ik best jammer mijn broer daartegen is het engeltje en dat doet ook best veel pijn met de jaren word dat wel minder maar toch het blijft mijn familie ook al zit ik liever aan de andere kant van de wereld ik heb maar 1 mama en probeer het elke keer weer maar mijn energie is ook een keer op
 
Quote
Navigatie
RE: mijn moeder
Myself  schreef op: 13-11-2012 11:28:25
Wat een moeilijk contact, frustrerend ook denk ik.
Veel sterkte ermee zou ik willen zeggen.
Hoe sta je er nu dan zelf in?
Wil je koste wat kost doorgaan met contact, of voel je de behoefte om afstand te nemen?
 
Quote
RE: mijn moeder
Alice  schreef op: 13-11-2012 11:35:48
Heel moeilijk dilemma. Ik sta er zelf ook zo voor met mijn moeder. 
Het contact is vreselijk vermoeiend en ze is altijd negatief. Maar al het contact verbreken gaat erg ver, daarbij heb ik ook nog een lieve vader, die ik niet wil missen. 

Ik heb wel mn grenzen. Zo wordt er in mijn huis geen commentaar gegeven op de dingen die ik doe en indien wel, dan is daar het gat van de deur. 
Ik vraag haar nooit om adviezen, vertel haar geen persoonlijke dingen. Heb een dikke muur om mij heen voor haar, waar ze gewoon niet door heen komt. Dat is uit zelfbescherming, maar leuk is dat uiteraard niet.  
 
Quote
RE: mijn moeder
Nadiamv2  schreef op: 13-11-2012 18:37:05
ja op dit moment weet ik het niet zo aan de ene kant wil ik geen contakt aan de andere kant wel maar heb veel geleerd in de jaren en als ik een tijd niks van haar hoor vind ik het ook niet erg i probeer zomin mogelijk contkt te hebben en zo weinig mogelijk te vertellen zodat ze ook niks te blabla heb
 
Quote
Navigatie


Reageren op mijn moeder
Naam
Bericht