Menu
 

Topic:

waar is het feestje nou niet hier!

Ans Mv J.k.d  schreef op: 12-11-2012 10:32:24
Ik klaag nooit, maar nu ga ik even flink klagen en zeuren. Dus als je dit wilt lezen dan ben je alvast voorbereid .
Aankomende vrijdag ben ik jarig en had ik gevraagd aan me man als verjaardagskado om samen uit eten te gaan. Dat had ik 4 jaar geleden ook gevraagd maar toen was ik nog ziek en kaal. Ik vroeg toen ik wil als ik weer haar heb en me goed voel samen uit eten. Dat is dus nooit meer gebeurt. . In de 8 jaar dat we getrouwd zijn zijn we nog nooit samen uit geweest. En voor ons zelf leek het me nu wel leuk en vooral goed voor het huwelijk om samen uit te gaan.
Maar goed ik dus aangegeven een maand geleden al. Ik vroeg als jij vraagt aan je ouders of zij willen oppassen op de jongens dan kunnen we samen een keer uit eten.
Komt hij gisteren mee aan dat hij nog aan zijn ouders moest vragen of ze konden oppassen. Nou toen zag ik de bui al hangen. Zijn ouders zitten bij verenigen en hebben een grote vriendekring. En ja hoor komt hij gisteren aan. Sorry ans maar me ouders hebben van don tot zondag al afspraken staan. Of het dan over een week kan. nee laat maar want dan komt het toch weer niet van. Dan gaat het net als de vorige keer 4 jaar duren voordat er iets komt. Andere oppas is er niet mijn moeder is ook jarig en die wil absoluut niet sávonds de deur uit. Ze past al veel op en om haar te vragen voor dit dan krijg ik alle verwijten naar me kop. Van waarom steeds ik zijn ouders zijn toch ook opa en oma? Een opas buitenaf hoeven we ook niet aan te denken aangezien onze oudste autistisch is en waardoor je niet zo maar een vreemd persoon in huis kan halen. Vrienden lieve schatten maar die hebben ook een gezin en wonen ook niet hier om de hoek. En verder hebben we echt geen sociaal leven. Mijn  heeft asperger en gaat werken en komt naar huis en gaat liever niet uit!
Dus zei hij dan nemen we de kids mee, he ja goed idee zeg 2 jongens van 8 en bijna 6 die super druk zijn en niet eens fatsoenlijk met een vork kunnen eten. Een lekkere dwarse peuter die na 5 min al van de tafel af gaat.
Dus dan feestje hier houden eens kijken wie er allemaal zullen komen schoonouders nee die hadden dus al plannen. Moeder nee die wil haar  verjaardag niet vieren. Vriendinnen de meeste moeten werken. Dus nu zit ik in het zelfde schuitje als 5 jaar geleden toen ik 30 werd en niemand voor mij verjaardag kwam.
Nou daar heb je kanker voor overwonnen zodat je geliefden op die bijzondere dagen bij je willen zijn..
sorry dit is normaal niet hoe ik ben maar ik voel me zoooo rot.
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | Volgende
RE: waar is het feestje nou niet hier!
Ans Mv J.k.d  schreef op: 12-11-2012 15:44:59
mirderpir idd slingers die hangt die met pijn en moeite op voor de kids. En al helemal niet voor mij. Een kado kopen betekend dat hij naar de winkels moet iets wat hij verschrikelijk vind. Maar ik neem geen genoegen met geld en de boodschap koop er zelf maar iets leuks van. En samen thuis een etentje maken doen we ook wel hoor. Maar toch dan komen de kids ook honderd keer naar beneden, dus tja daar mis je toch het itiem samen zijn toch wel.
Wat is dat by the way een  traiteur?
Weet je ik ga gewoon een hele grote lekkere taart maken en die ga ik niet delen met hem
 
Quote
RE: waar is het feestje nou niet hier!
Mieps01  schreef op: 12-11-2012 15:50:38
Tja, uiteindelijk ben je nu natuurlijk ook wel laat met het vragen van je moeder hè, zeker als het voor haar ook een speciale dag is.. Die heeft natuurlijk al plannen.
maak van jezelf geen martelaar. Als je man het nu niet regelt en jij zegt gewoon niks meer gaat het over een half jaar net zo. Er verandert niks als jij niet verandert. Dit is een behoefte van jou( terecht hoor!!!) maar hij heeft die gewoon niet..

Ik denk dat je je man dit moet leren.. En dat heb je nog nooit gedaan. Geen betere dag om te beginnen dan vandaag. bel zelf je schoonouders voor volgende week.. Zeg tegen je man dat hij reserveert. zet bij je schoonouders ook meteen jullie jubel in de agenda voor oppassen.  En misschien lekker nog een datum ertussen in;-))

uithuilen teleurstelling laten gaan en niet bij de pakken neerzitten! 

Oh en ik zou ook op de dag zelf lekker gourmettten met de kindjes erbij..en misschien toch even uitspreken van te voren dat je verjaardag ook een klein presentje verwacht.. Al is het maar een roosje..
als je man asperger heeft dan heeft hij gewoon wat meer sturing nodig, is geen onwil. Hij voelt het gewoon niet op die manier.
 
Quote
RE: waar is het feestje nou niet hier!
Bepje  schreef op: 12-11-2012 21:46:26
Kan het zijn dat hij niet goed begrijpt hoeveel het nu voor jou betekend omdat je andere jaren niet gevierd hebt ? Als dat zo is moet je hem dat heel goed duidelijk maken en dat je op je trouwdag ook verrast wil worden.
Je kunt hem ook dit topic laten lezen misschien is dat genoeg.

Dus voor de man van Ans : Er wordt van je verwacht dat je een leuk uitje regeld als je vrouw jarig is. Niet alleen dit jaar maar iedere verjaardag.
Ook op jullie trouwdag verwacht ze iets leuks, denk aan een mooie bos rozen en een uitje naar eeen restaurant of leuke voorstelling. Doe je best.
 
Quote
RE: waar is het feestje nou niet hier!
Bepje  schreef op: 12-11-2012 21:46:52
Regelt met een t, sorry.
 
Quote
RE: waar is het feestje nou niet hier!
Sara1976  schreef op: 12-11-2012 22:08:22
je woont toch omgeving van breda? Ik ook, als je wil kan ik wel oppassen hoor
 
Quote
RE: waar is het feestje nou niet hier!
Ans Mv J.k.d  schreef op: 13-11-2012 09:19:49
Lieve meiden dank jullie wel voor al die lieve woorden
Echt super lief.
Gisteren heb ik nog even een goed gesprek gehad met me man. Door zijn AS spiegelt hij zijn gevoelens op mij, hij vind het op een andere dag vieren geen probleem. Hij vind het zelfs niet erg als het niet gevierd wordt. Maar sinds de kanker is mijn  verjaardag wel belangrijk geworden. Bij de 1e diagnose werd er zelfs aan getwijvelt of ik uberhaut wel het einde van me zwangerschap zou halen. Voor 2 dagen dacht ik ook echt nou mijn dagen zijn al geteld.

Toen de goede diagnose binnen kwam en het was Non-hodking een kankersoort die in de meeste gevallen goed te behandelen is. Was ik erg opgelucht toen ik 32 werd, was het een overwinning en wilde ik het wel vieren. Het doet me nog steeds pijn, dat de mensen die mijn fam zijn me zo voorbij gaan. Bij me moeder vind ik het ook erg moeilijk maarja zij is psygisch niet echt in orde. Dus  daar probeer ik me zoveel het kan los van te maken.

 Aangevegen bij me man dat ik het niet leuk vind als we dit afspreken, een maand van te voren. Dat hij het op het laatste moment gaat vragen. Hij was ook teleurgesteld in zijn ouders, omdat die vorige week vroegen wanneer ik het zou vieren. En hij verwachte dat ze die datum vrij zou houden. Wat ze dus niet hebben gedaan. Dat vind ik ook wel erg kwetsend. Vorige jaar me echt helemaal vergeten. 2 jaar terug belde ze pas de 18e om te feliciteren terwijl ik dus de 16e jarig ben.

Verder gezegd tegen me man ik wil niet elk jaar in tranen uitbarsten. Om zo duidelijk te maken dat ik me  niet erg gewenst voel. En dan een heeeeel fout stemmetje in me hoofd gaat zeggen je had er beter niet meer kunnen zijn. Niet dat ik van een brug ga springen of zo, maar het gevoel heb nou hier ben ik dan. Maar waar zijn jullie??
Maar goed lang verhaal
In ieder geval neemt me man nu vrij en gaan we koffie drinken, wel met onze jongste zoontje erbij. De oudste zijn op school. En we proberen  er toch een leuke dag van te maken. Deze is voor alle lieve meiden hier

 
Quote
RE: waar is het feestje nou niet hier!
Mafkees  schreef op: 13-11-2012 09:23:48
Jeetje mina, wat een verhaal meid! Wat een angsten.
Ik snap héél goed dat je je verjaardag wil vieren én ook hoe speciaal het is!
Je hebt nog een kans gekregen! Je hebt zo gevochten!

Je mag er zijn! Absoluut! Je bent een lieve prachtige vrouw.
Maar weet je...ik denk dat je omgeving het niet zo inziet. Je zult het moeten gaan sturen.
Is niet leuk, je wil dat het voor je gedaan wordt, maar dat blijkt dus voor teleurstellingen te zorgen.

Neem het heft in eigen hand, pak je agenda en prik een datum! Bel je zelf je schoonouders en leg je hem vast. Niet kijken naar de moeilijkheden nu. maar richt je op jezelf!

je bent het waard. meer dan....
 
Quote
RE: waar is het feestje nou niet hier!
Ans Mv J.k.d  schreef op: 13-11-2012 09:31:11
lief mafkees Nou hoefde ik net niet meer te huilen en nou heb ik tranen in me ogen van je bericht.
 
Quote
RE: waar is het feestje nou niet hier!
Mafkees  schreef op: 13-11-2012 09:32:12
sorry

wilde je een hart onder de riem steken....

enne...huilen mag
 
Quote
RE: waar is het feestje nou niet hier!
Ans Mv J.k.d  schreef op: 13-11-2012 09:34:57
Nou het waren tranen van ontroering Vind het super lief van je. Je nicknaam past niet echt bij je je kunt beter liefkees heten
 
Quote
RE: waar is het feestje nou niet hier!
Myself  schreef op: 13-11-2012 10:14:54
Je bent een lieverd Ans, ik had je heel graag een knalfeest gegund
 
Quote
RE: waar is het feestje nou niet hier!
Ans Mv J.k.d  schreef op: 13-11-2012 11:16:33
@ myself lief van je
 
Quote
RE: waar is het feestje nou niet hier!
Nina1  schreef op: 13-11-2012 11:21:53
ik hoop dat je echt een leuke dag zult hebben en gezellig met je man (en zoontje) gaat koffie drinken met een heeeeeelijk gebakje erbij (of 2!)
alvast heeel veel plezier! en een hele fijne verjaardag!

 (en voor de volgende keer gewoon duidelijk zijn in wat je verwacht. raden is voor iemand zo moeilijk en terleurgesteld raken is ook niets. )
 
Quote
RE: waar is het feestje nou niet hier!
Saskia70  schreef op: 13-11-2012 12:17:16
Wat een verhaal meid.. ik kan me, net als alle anderen, voorstellen dat het heel speciaal voor je is en dat je het wilt vieren. 

Daarom een  en dat je toch een fijne dag hebt samen 
 
Quote
RE: waar is het feestje nou niet hier!
Ans Mv J.k.d  schreef op: 13-11-2012 14:31:25
Dankje wel Nina en Saskia Dat hoop ik ook ik ga idd maar een lekkere taartje bij eten
 
Quote
RE: waar is het feestje nou niet hier!
Ans Mv J.k.d  schreef op: 14-11-2012 07:18:53
 
Quote
RE: waar is het feestje nou niet hier!
Ans Mv J.k.d  schreef op: 14-11-2012 07:26:01
Krijg gis te horen dat het uitje dat op 17 nov stond ook niet kan doorgaan
Het is geloof ik niet mijn week zucht, hij gaat lekker.
 
Quote
RE: waar is het feestje nou niet hier!
Saskia 70  schreef op: 14-11-2012 08:24:39
 
Quote
RE: waar is het feestje nou niet hier!
Myself  schreef op: 14-11-2012 08:25:51
 
Quote
RE: waar is het feestje nou niet hier!
Nala  schreef op: 14-11-2012 08:33:02
 
Quote
RE: waar is het feestje nou niet hier!
Tiesmv3jongens  schreef op: 14-11-2012 08:34:20
 
Quote
RE: waar is het feestje nou niet hier!
Minou  schreef op: 14-11-2012 08:51:42

Quote MaFKeeS:
Jeetje mina, wat een verhaal meid! Wat een angsten.
Ik snap héél goed dat je je verjaardag wil vieren én ook hoe speciaal het is!
Je hebt nog een kans gekregen! Je hebt zo gevochten!

Je mag er zijn! Absoluut! Je bent een lieve prachtige vrouw.
Maar weet je...ik denk dat je omgeving het niet zo inziet. Je zult het moeten gaan sturen.
Is niet leuk, je wil dat het voor je gedaan wordt, maar dat blijkt dus voor teleurstellingen te zorgen.

Neem het heft in eigen hand, pak je agenda en prik een datum! Bel je zelf je schoonouders en leg je hem vast. Niet kijken naar de moeilijkheden nu. maar richt je op jezelf!

je bent het waard. meer dan....




 
Quote
RE: waar is het feestje nou niet hier!
Marie8  schreef op: 14-11-2012 09:41:35
He Ans,

Wat vervelend loopt dat allemaal. Snap je verhaal goed en denk dat je ook vooral even je hart wil luchten hier en niet direct op zoek bent naar oplossingen.
Voor nu heb je er waarschijnlijk ook niks aan, maar voor de toekomst is het misschien een idee om te kijken of je aan een vaste oppas kunt komen? En misschien zelfs wel via pgb? Studenten richting zorg/welzijn/hulpverlening zijn vaak erg geschikt. Ik heb zelf met veel plezier opgepast op een kindje met ass tijdens mijn studie. En eigenlijk zou ik het nog steeds wel met heel veel plezier doen.
Je man bedoelt het vast niet slecht...ik ben het wel eens met wat anderen al gezegd hebben...het moet nog wat meer aangestuurd worden. Ik snap wel dat het niet leuk is zo met je verjaardag en dat het wel eens enorm fijn zou zijn als hij uit zichzelf zou kunnen bedenken hoe belangrijk het voor je is. Maar kan hij dat? 

Hoe dan ook, ik hoop dat je ondanks alles toch een fijne dag hebt. En nog een andere dag kunt vinden om wel weg te gaan!
Wij zijn trouwens helemaal van de tapas en hebben een lekker zaakje hier in de buurt waar je die kunt halen en alleen enkele gerechten even in de oven hoeft te doen. Dat doen wij wel eens als de kids op bed liggen. Of worden ze bij jou altijd nog wakker in de avond? 
 
Quote
RE: waar is het feestje nou niet hier!
Ans Mv J.k.d  schreef op: 14-11-2012 13:06:07
Thanks lieve meiden voor alle knuffels,

@marie idd ff klagen ff me hart opluchten. Ik ben heel duidelijk geweest naar me man ik, heb gezegd ik wil voor mijn verjaardag 16 nov op vrijdagavond uit eten. Kan jij vragen aan je ouders of hun een keer willen oppassen? Dan gaan we om 7 uur weg kunnen we van tevoren Daeven zelf op bed leggen en De oudste 2 in pyjama's klaar hebben voor bed! Nou hoe duidelijk moet ik dan nog zijn? Heb ook gezegd dat hij het resturant regelt, zodat het een verassing is waar we gaan!
Pgb hebben we niet marie, voor dit soort zaken zou het wel fijn zijn. Maar buiten dit hebben we het niet nodig. We kunnen goed omgaan met zijn gedrag, en weten wat we wel kunnen en wat niet. Misschien eens navragen bij MEE of hun hierin kunnen meedenken.
Of hij dit uit zich eigen kan bedenken nee dat denk ik ook niet. Vandaar dat ik het ook een maand van tevoren zo heb gezegd en daarna nog een keer of 2, 3 keer heb aangeven. Maar hij is niet dom als hij voor zijn werk iets moet regelen kan hij het ook. Dus het is steeds gebrek aan interesse.

Ik vind het zuur dat het uit van 17 nov niet doorgaat, kwa gevoel is het nu helemaal ff van nou dat kan er ook wel bij. Maar ik begrijp het wel waarom het niet kan doorgaan ik heb ook niks gezegd van hoe het nu gaat, ik weet dat ze zich daarom schuldig zou voelen en dat wil ik ook niet. Dus vandaar ff hier klagen en dan weer door gaan. thanks voor de lieve woorden.
 
Quote
RE: waar is het feestje nou niet hier!
Ans Mv J.k.d  schreef op: 14-11-2012 13:08:17
oja marie ze komen idd wel erg vaak naar beneden de oudste 2 dan, zal waarschijnlijk sint spaningen zijn. Ik zal zo blij zijn als die weer het land uit is
 
Quote
RE: waar is het feestje nou niet hier!
Minou  schreef op: 14-11-2012 15:16:58
Hij moet nog koken, whaaaaaaaaaaa!

 
Quote
RE: waar is het feestje nou niet hier!
Minou  schreef op: 14-11-2012 15:22:01
koken??!??!

koMEn


lekker
 
Quote
RE: waar is het feestje nou niet hier!
Fransje72  schreef op: 14-11-2012 15:30:35
Dit komt me zo bekend voor. Ik heb dan ( geukkig) geen kanker, maar wij vieren eens in de 5 jaar de verjaardag. En dan kan ook altijd de familie niet. Vaak kan er ook geen kaartje of belletje vanaf. Dit jaar word  ik 40 en nu hebben we besloten lekker met ons gezinnetje iets leuks te doen ipv op alle afmedingen te wachten. Dit is geen kagen hoor. Ik begrijp heel goed wat je bedoelt. Dus lekker geieten van de kop koffie met iets lekkers. Alvast gefeliciteerd
 
Quote
RE: waar is het feestje nou niet hier!
Ans Mv J.k.d  schreef op: 14-11-2012 18:59:05
Whaha minou nou ik kan hem wel in de kook doen hoor o echt hoor ik vind er geen klap aan .
We doen ook niet aan pakjes avond er liggen s'ochtends kadoos onder de schoen en het is dan gelijk uitpaken en klaar en s'avonds gewoon vroeg naar bed. Kerst doen we wel uitgebreid. Maar goed das een heel ander onderwerp.

Ja Fransje gelijk heb je hoor,maar ik blijf het wel jammer vinden, dat vooral mijn moeder niet komt en me schoonouders me weer zijn vergeten.

 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | Volgende


Reageren op waar is het feestje nou niet hier!
Naam
Bericht