Menu
 

Topic:

hulde aan de thuisschoolmoeders!

Mieps01  schreef op: 09-11-2012 19:50:07
Ik heb nu door omstandigheden mijn 3 kinderen  een maand tussen 2 scholen in.. ( verhuizing en nieuwe school moesten we even op wachten) Gelukkig kan de oudste volgende week weer beginnen en de 2 jongere waarschijnlijk ook.
Zo in het schooljaar vond/vind ik het niet verstandig om ze de hele tijd te laten lummelen, dus toch maar de nodige reken en lees en ontwikkelingswerkjes in huis gehaald op ieder niveau..En met gezonde moed ( en gezonde tegenzin van de kinderen) begonnen toen ze thuis kwamen en deze weken volgehouden.

En ohhhhhhhhh wat ben ik blij dat ik er straks weer van verlost ben! En ohhhhhhhhhhhhhhhhhhh wat heb ik een ontzag voor juffen en thuisschoolmoeders ontwikkelt. Om het leuk te houden en ze genoeg te leren en het ook divers te houden, om alle onderwerpen aan bod te laten komen.. en dan met kinderen van verschillende leeftijden.Telkens denken, "wil hij niet omdat hij niet kan, of kan hij niet omdat hij niet wil". Ik ben er achter... aan mij is het niet besteed
Het minimum en een (ook nog wel een  beetje meer) heb ik vast wel geleverd.. maar wat kost het moeite om niet alleen het plezier in het leren te houden, maar ze ook echt genoeg te leren.. elke dag weer..

Dames die het al jaren doen zoals IVY ( volgens mij toch?) Petje af!
En onderwijzers.. respect! je moet het toch alle dagen maar weer leveren..
 
Quote
Navigatie
RE: hulde aan de thuisschoolmoeders!
Marly-jane  schreef op: 09-11-2012 20:07:35
Jaaaa ik heb ook echt zo een diep respect voor moeders die hun kindjes zelf les geven. En inderdaad Ivy doet dat, echt super! Haar zes kindjes van verschillende leeftijden dag in dag uit lesgeven. Helemaal aangepast op elk kind afzonderlijk. Ze kijkt welke les methode het best werkt bij welk kind. ik zou het echt niet kunnen.
 
Quote
RE: hulde aan de thuisschoolmoeders!
Minou  schreef op: 09-11-2012 22:42:09
Idd!!! Petje af!

Heb heel veel beweondering voor Ivy!
 
Quote
Navigatie


Reageren op hulde aan de thuisschoolmoeders!
Naam
Bericht