Menu
 

Topic:

Twee doden bij familiedrama in Oss

_sas_  schreef op: 09-11-2012 17:33:03
Oss (Oss): De politie heeft twee doden aangetroffen in een woning in Oss. Het gaat om een woning aan de Johan van Bijnenstraat in de Schadewijk in Oss. Wat er precies is gebeurd, is nog onduidelijk maar het lijkt te gaan om een familiedrama. Volgens een woordvoerder van de politie liep een getuige langs het huis en zag in de kamer twee lichamen liggen. De politie werd rond halfeen gebeld en die sloeg een ruit in om het huis binnen te kunnen komen.

Volgens buurtbewoners werd de woning bewoond door een stel en twee kinderen, een zoon van ongeveer 13 jaar en een dochter van ongeveer 6 jaar. Het was in de buurt bekend dat het stel relatieproblemen had. Het stel zou sinds enkele weken uit elkaar zijn. Buurtbewoners is opgevallen dat de man niet meer met de hond was langsgekomen. Naar verluid zouden de man en de vrouw bij het drama het leven hebben gelaten. De kinderen zouden op school zijn geweest. 

De politie gaat uit van een misdrijf en is met een groot onderzoek bezig. Het hele woonblok is afgeschermd en bewoners van aangrenzende huizen hebben hun woning moeten verlaten. Een takelbedrijf heeft een auto afgevoerd.


kaarsjekaarsjekaarsje

Voor de kinderen 

 
Quote
Navigatie
RE: Twee doden bij familiedrama in Oss
Nina_mv_owen_en_quin
n
  schreef op: 09-11-2012 17:48:49
Oooh wat erg, en dan zeggen veel mensen bij familiedrama's dat je de kids met rust moet laten en de hand aan jezelf moet slaan, maar ik vind dit minstens net zo erg. 2 kindjes die zonder ouders moeten leven...kaarsjekaarsje
 
Quote
RE: Twee doden bij familiedrama in Oss
Macife  schreef op: 09-11-2012 17:59:31
het is moeilijk te oordelen..

helaas heb ik van dichtbij een familie drama mee gemaakt.. je ziet ze ook aftakelen en het is niet prettig

kaarsjekaarsje
 
Quote
RE: Twee doden bij familiedrama in Oss
Kimmv3  schreef op: 09-11-2012 18:20:41
ow arme kinderen 
 
Quote
RE: Twee doden bij familiedrama in Oss
Macife  schreef op: 09-11-2012 18:21:46

Quote kimmv3:
ow arme kinderen 



niets kwalijk bedoelt,maar waarom alleen arme kinderen..

weet jij waarom er de drama heeft afgespeelt
 
Quote
RE: Twee doden bij familiedrama in Oss
_sas_  schreef op: 10-11-2012 09:02:20
@Macife: ik zat er later (nog voordat jij reageerde op kimmv3) ook over te denken waarom ikzelf in mijn eerste post alleen de kinderen noemde. Voor de rest van de familie is het natuurlijk ook vreselijk. Het is voor mij gewoon mijn eerste reactie en schrik 'oh jee, die kinderen...' snap je?


Maar natuurlijk ook  voor de familie
 
Quote
Navigatie


Reageren op Twee doden bij familiedrama in Oss
Naam
Bericht