Menu
 

Topic:

sintprobleem

Lilly  schreef op: 04-11-2012 00:19:43
Hey iedereen
Mijn zoontjes van 5.5 en 6.5 jaar willen graag een autobaan met electrische auto's met looping. Nu zijn ze beiden motorisch niet supersterk (zoontje van 5.5 niet veel achterstand, zoontje van 6.5 wel veel achterstand) en zoontje van 6.5 is ook autistisch. Nu ben ik bang dat die autotjes de hele tijd uit de bocht gaan vliegen en veel frustratie gaat veroorzaken. 
Is er een baan die wat eenvoudiger te besturen is maar die wel 'onderstekop' kan

Ik vroeg me ook af of de interactieve treinset van chuggington voor hen geschikt is of zijn ze hier te 'oud' voor. Ik probeer ze wat te 'sturen' want bijna hun volledige sintlijst is niet echt geschikt voor hen. Vooral dan de lijst van onze 6.5 jarige
Lees: babyspeelgoed, lego voor zestienjarigen, ne swiffer duster (!!!) spierpijnpatchen en een keelspray voor ernstige keelpijn.
 
Quote
Navigatie
RE: sintprobleem
Lilly  schreef op: 04-11-2012 00:39:06
 
Quote
RE: sintprobleem
Lelie  schreef op: 04-11-2012 07:02:26
Sorry hoor, hier geen tips want heb 2 dochters en de oudste is helemaal van de poppen, maar ik moest heel erg lachen om z'n verlanglijstje haha. Die swiffer zou ik echt wel geven! Altijd handig!
 
Quote
RE: sintprobleem
Anno  schreef op: 04-11-2012 07:13:29
zoiets dan:

http://www.bartsmit.com/nano-speed-cars-grote-speelset-met-auto-039-s
 
Quote
RE: sintprobleem
Mama Van Drie  schreef op: 04-11-2012 09:02:41
Ik weet van de racebanen dat die auto's er idd heel snel uitvliegen iedere keer, het lijkt leuk maar is het toch minder inhet echt.
Ook komt er snel stof in de rails te zitten waardoor het allemaal weer hapert enzo, ik zou dus voor de swiffer gaan en anders de keelspray.........

Dat lijstje moet je bewaren voor later, te schattig!
 
Quote
RE: sintprobleem
Nelia  schreef op: 04-11-2012 09:11:08
Hier al diverse racebanen versleten, maar geen enkele hield het lang. Zou het je dus niet aanraden.

Voor de jongste van 4,5 heb ik wel de Chuggington looping gekocht en ik hoop dat dit gaat werken. Hij is nl. ook helemala gek van op-de-kop-achtbanen... Op internet staat 3-4 jaar bij Chuggington. Ik vind de baan moeilijker in elkaar zetten dan bv. Thomas de Trein, dus de leeftijdindicatie klopt m.i. niet.

 
Quote
RE: sintprobleem
Sammy  schreef op: 04-11-2012 09:20:17
Volgens mij bestaan er van Hotweels ook sets met een looping, zou dat wellicht iets zijn?
 
Quote
RE: sintprobleem
Smvljr  schreef op: 04-11-2012 09:40:40
misschien de carrera go mario kart baan,daar heb je ook verschillende in,kun je ff googlen..
Ik kan alleen nergens reviews lezen of het wat is,wil deze graag kopen voor de sint voor mijn zoon van 5,5.
 
Quote
RE: sintprobleem
Kaatje  schreef op: 04-11-2012 10:00:42
Ben ook naar banen aan het kijken. Hotwheels hoor ik niet zo enthousiaste verhalen over. Ben al aan het kijken geweest bij de Darda banen, mijn vriend heeft nog wat van vroeger. Darda is vrij simpel en auto,s blijven redelijk goed in de baan. Die nieuwe nano zien er ook mooi uit.
De Carrera go bij intertoyslijkt mij ook mooi, maar als het zoals Nelia schrijft is dat ook niet echt wat
 
Quote
RE: sintprobleem
Lilly  schreef op: 04-11-2012 10:45:52
Hey iedereen, alvast bedankt voor alle tips.
De nano speed car, lijkt me wat te moeilijk voor hen? Kan fout zijn maar dat lijkt me nog moeilijker te besturen dan een carrera baan?

Mario cart baan lijkt me dan weer echt iets voor hen, ze zijn (vooral Rhune van 6.5 jaar) namelijk hartstikke gek van mario, maar de angst dat het te moeilijk voor hen is blijft. Iemand ervaring met een (soortgelijke) baan?

Die chuggington (looping of de interactieve) lijken me wel wat. De looping kan dan wel op zen kop maar ik ben bang dat die toch wat weinig uitdaging geeft? De interactieve lijkt me dan iets speelbaarder voor hun leeftijd , of zouden ze er toch snel op uitgekeken zijn? Van Thomas heb ik vorig jaar de rammelende goudmijn gekocht en daar hebben ze weinig naar omgekeken, was toch wat te simpel voor hen. Maar chuggington ziet er wel uitdagender uit?

Hot weels heb ik helemaal geen ervaring mee, ga ik me eens op verdiepen.

Darda ken ik helemaal niet , ga ik zo eens op googelen.


Rhune's verlanglijstje is er zeker één om te bewaren hoor. Ik had daarnet een opgenomen programma opgestart en opeens begon hij te huilen. Tussen het snikken door maakte hij me duidelijk dat ik moest terugspoelen. Bij de reclame van tampax pearl riep hij stop en zei: ik ben die vergeten vragen , en je kan daar echt ALLES mee doen!
 
Quote
Navigatie


Reageren op sintprobleem
Naam
Bericht