Menu
 

Topic:

Allergie onderzoeken

Meanne  schreef op: 02-11-2012 14:51:54
Gisteren voor onderzoek naar het erasmus mc geweest. 
Voor alles wat ze getest hebben blijk ik allergisch te zijn, hond, kat, paard, konijn, cavia, hazelnoot, huisstofmijt 2 soorten, berken, pollen gras ed.

Dus een rits aan medicatie mee en een epipen.

Daarna door naar de dermatoloog. Ik dacht zalfje en klaar maar hij vroeg of ik voor veel dingen allergisch was dus noemde bovenstaande op. Nee zegt hij voor haarlak oid. Uhhh zodra ik spuit moet ik niezen, als een luchtje op mijn huid komt gelijk uitslag. Waarschijnlijk is de uitslag in mijn gezicht eczeem in combi met allergien, dus nu mag ik in week 47 ma, woe, vrij naar rotterdam.

Ik krijg totaal 64 plakkers op mijn rug en dan moet ik mij eigen dingen nog meenemen zoals lippestift, dag/nacht creme, make up doekjes.

Maar wat zijn de 64 dingen?????

Iemand met zo onderzoek bekend????

Ben blij dat ze nu eens alles goed uitzoeken alleen balen dat het helemaal daar moet, woon 10 min van een zkh vandaan en nu moet ik zonder file een uur rijden.
 
Quote
Navigatie
RE: Allergie onderzoeken
Famke  schreef op: 02-11-2012 15:04:29
Ik heb een heel allergische dochter,die raakt van sommige dingen in een anafylactische shock en zo te lezen jij ook anders had je geen epi-pen gekregen.
Ik heb geen idee wat die 64 dingen zijn maar bij mijn dochter gingen ze wel steets verder alles uitpluizen,dus bv vis,zijn het alle soorten of alleen een bepalde enz enz.
 
Quote
RE: Allergie onderzoeken
Ikke  schreef op: 02-11-2012 15:04:50
Je kan gewoon de lijst bij de dermatoloog opvragen waar op staat waar ze allemaal op testen! 
 
Quote
RE: Allergie onderzoeken
Famke  schreef op: 02-11-2012 15:05:19
stickers/huidtesten doen ze helaas niet niet bij haar,dat is te gevaarlijk omdat ze zo heftig gereageerd vandaar geen ervaring mee
 
Quote
RE: Allergie onderzoeken
Kyla  schreef op: 02-11-2012 16:15:27
Ik weet iig dat kobalt, nikkel en chromaat getest worden, mijn zoon heeft zo'n pleisterproeventest gehad toen hij 5 was. Voor bovenstaande bleek hij allergisch en sinds we daar rekening mee houden is zijn eczeem dramatisch verminderd. Volgens mij testen ze ook heel veel stoffen die veel voorkomen in zonnebrand, shampoo enz...
 
Quote
RE: Allergie onderzoeken
Mama_anja  schreef op: 03-11-2012 15:00:12
het kan zo veel zijn 
onze dochter is astmatisch en lactose intollerant
dus denk dat in die 64 dingen ook voedsel zit en andere producten gebruikt die je dagelijks gebruikt
 
Quote
Navigatie


Reageren op Allergie onderzoeken
Naam
Bericht