Menu
 

Topic:

Shit, is dit nou echt iets of niet.

Even Anoniem  schreef op: 02-11-2012 09:16:21
Ik wil heel graag van jullie weten of ik spoken zie, het groter maak dan het is, enz.

Gister ruzie gehad met mijn man, niks bijzonders maar we hebben de laatste tijd veel gedoe met elkaar. Een paar kleine kinderen thuis, beide druk werk en korte nachten, dat verhaal. Vanochtend ging hij de kids naar school brengen en liet hij zijn werktelefoon thuisliggen. Wij hebben voor zover ik weet geen geheimen voor elkaar maar als ik echt bewust in zijn telefoon ga kijken dan klopt er toch iets niet.

Maar ik heb dat dus wel gedaan, want voor mijn gevoel klopt er iets niet. Het zit mij niet lekker. Er stonden een paar smsjes in naar en van een vrouwlijke collega, oa eentje toen zij met alle collega's voor werk een nacht wegwaren, om 12 uur 's nachts had zij een sms naar hem gestuurd: Wat lief, dank je wel, ik vind jou ook echt een supercollega, echt hoor!. Maar zijn eigen smsje had hij gewist. Later die week ook nog een sms van haar met Thanks : en zijn sms was weer gewist. En later nog een sms van hem waarin hij haar sterkte wenst met haar man (blijkbaar problemen) en weer wat een geweldige collega ze is.

Zie ik nou spoken? Is er eigenlijk niks aan de hand maar kunnen ze het gewoon goed met elkaar vinden? Er is nergens sprake van liefs, kusjes, schatje of dat soort dingen.

Oh bah ik voel mij verdrietig.
 
Quote
Navigatie
RE: Shit, is dit nou echt iets of niet.
Jomi  schreef op: 02-11-2012 09:18:16
als er staat supercollega ipv schatje, zou ik me niet zo'n zorgen maken?

Maar het feit dat je überhaupt in z'n telefoon kijkt zegt misschien dat jij toch ergens een onderbuikgevoelens hebt?
 
Quote
RE: Shit, is dit nou echt iets of niet.
Blauwtje  schreef op: 02-11-2012 09:22:06
Ik zou me hier (nog?) geen zorgen over maken. Het komt op mij over alsof ze het gewoon goed met elkaar kunnen vinden.

Mar ik ken je man niet, is hij zo attent met vrouwen, mensen in het algemeen?
Je hebt wel een onderbuikgevoel indd..kweet niet, vind het moeilijk om er iets zinnigs over te zeggen.
Ik denk dat ze op dit moment niks hebben...
Maar zou ms meer vrezen voor een beginnende verliefdheid? (en zelfs dat zou wellicht helemaal onterecht kunnen zijn natuurlijk)
 
Quote
RE: Shit, is dit nou echt iets of niet.
Sabrah  schreef op: 02-11-2012 10:45:22
Tsja, je hebt eigenlijk geen bewijs maar mijn ervaring is dat vrouwen een hele sterkte intuitie hebben. Bovendien vind ik het heel erg verdacht dat hij zijn eigen smsjes naarhaar heeft gewist! Het kan heel goed zijn dat hij nu geniet van de aandacht die hij van haar krijgt?
Misschien dat je een open gesprek met hem moet aangaan waarin je aangeeft dat je het gevoel hebt dat je uit elkaar groeit en dat je daar aan wilt werken? En dat jullie vaker tijd gaan vrijmaken voor elkaar. Anders weet ik ht ook niet.

suc6
 
Quote
RE: Shit, is dit nou echt iets of niet.
Mieps01  schreef op: 02-11-2012 13:55:18
Klinkt als NOG niks.  maar wel alsof je man erg bij haar betrokken is. Op basis van deze sms jes zou ik nog niet wakker gaan liggen..

Maar je onderbuikgevoel is er wel..Misschien even tijd voor elkaar uittrekken? Wat leuke dingen zonder kinderen plannen of  even kindjes een avondje eerder naar bed en thuis romantisch dineren? een kaarsje een lekker flesje wijn of iets anders.. Gewoon even een beetje moeite voor hem doen..een beetje romantiek even het verlieftheidsgevoel tussen jullie weer wat hoger zetten. Dan staat de deur naar buiten ook weer wat verder dicht. EN voel jij denk ik weer een stuk beter.
 
Quote
Navigatie


Reageren op Shit, is dit nou echt iets of niet.
Naam
Bericht