Menu
 

Topic:

Botox behandeling bij kinderen

Mama2  schreef op: 31-10-2012 19:26:01
Wie o wie heeft er hier ervaring bij kinderen met een botox behandeling en dan voornamelijk injecties in de blaas ?????

wij moeten hier over gaan nadenken voor 1 van onze jongens, nu zouden wij graag wat ervaringen willen weten met deze behandeling ook ivm dat onze jongste eerst moet leren om te katheteriseren omdat het nogal eens voor komt dat de behandeling te goed werkt en je dan helemaal niet goed kunt plassen ( voor een tijdje hoop ik ).

Nu kan onze jongste zijn blaas niet leegplassen waardoor hij steeds blaasontstekingen heeft , veel last van blaaskrampen en buikpijn, daarom moeten wij nu hier over nadenken....ik vind het nogal wat .

 
Quote
Navigatie
RE: Botox behandeling bij kinderen
Monica Mv 2  schreef op: 31-10-2012 21:23:03
Daar is bij Guus toen ook sprake van geweest. Zijn pijnlijke injecties die als de behandeling niet aanslaat vaak rond 9 maanden herhaald moeten worden.

De arts van Guus wilde ze wel onder narcose plaatsen. Hij was er heel erg over te spreken omdat het de blaas rust geeft.

Wij hebben het niet gedaan omdat we van mening waren dat als we iets behandelen dan alles behandeld moet worden en zover zijn we niet. Bovendien zag ik herhaling van die injecties niet zitten omdat je leest dat het ook heel vaak geen donder helpt.

In jullie geval vind ik het wel een goeie omover na te denken want dat zou misschien wel ervoor kunnen zorgen dat Robin's blaas krimpt en rust krijgt.
 
Quote
RE: Botox behandeling bij kinderen
Monica Mv 2  schreef op: 31-10-2012 21:34:45
overigens word botox soms toegapst bij kindjes met een open ruggetje, daar is een forum van en daar zal je vast meer info kunnen vinden
 
Quote
RE: Botox behandeling bij kinderen
Mama2  schreef op: 05-11-2012 21:49:43
Niemand die ervaring heeft met deze behandeling ?????
 
Quote
RE: Botox behandeling bij kinderen
Pup78  schreef op: 05-11-2012 21:56:09
Alleen botox toegepast bij kinderen die erg kwijlen
maar dat is weer een heel ander probleem...
 
Quote
Navigatie


Reageren op Botox behandeling bij kinderen
Naam
Bericht