Menu
 

Topic:

Wat kan dit zijn!==!

Nina_mv_owen_en_quin
n
  schreef op: 30-10-2012 16:14:01
Ik ben niet gevallen, heb geen inspanning verricht, roken doet geen pijn (ik weet het ik moet stoppen), en hoest verder niet.

Nu heb ik 3 dagen geleden lichte koorts gehad, hoofdpijn en geen eetlust. Sinds vandaag is de koorts weg, de hoofdpijn nog heel licht en eetlust heb ik een beetje(dat vind ik nog neit eens zo erg ).

Maar ik heb echt last van mijn borst aan de rechterkant. Als ik diep inadem of in een bepaalde houding ga staan. Ook als ik nu gewoon zit te typen voel ik het. Ik ben bij vlagen duizelig. Het straalt uit naar de rechter achterkant van mijn rug, rechter zijkant en mijn nek. Het begon 2 dagen geleden tijdens de koorts en hoofdpijn maar nu lijkt het erger. Wie heeft een idee, ik denk dat ik morgen toch even de huisarts bel...
 
Quote
Navigatie
RE: Wat kan dit zijn!==!
Angelique  schreef op: 30-10-2012 16:19:18
zou toch idd even bellen kan ook iets van loongontsteking misshcine zijn maar ook iest anders vnd het niet zo goed klinken dus ja zou gewoon even bellen
verder gene ervaring mee
nou ja wel ervaring mee maar das vaak na paar dagen flink hoesten
 
Quote
RE: Wat kan dit zijn!==!
Anna28  schreef op: 30-10-2012 16:20:09
lastig te zeggen vanaf hier natuurlijk. Denk dat je idd gewoon even naar de huisarts moet gaan. 
Moet je veel hoesten? Denk toch in eerste instantie aan je longen omdat je uitstraling hebt naar de rug/nek. 
Hart zit links dus daar komt het denk ik niet vandaan. 

Toch kun je ook zomaar ineens iets verrekken zonder dat je het weet. Zo loop ik vaak met een zelfde soort pijn en is het echt een spier. Door te hoesten of benauwdheid is het dan overbelast geraakt. 

succes en beterschap!

 
Quote
RE: Wat kan dit zijn!==!
Nina_mv_owen_en_quin
n
  schreef op: 30-10-2012 16:22:31
ik hoest helemaal niet. Het enige waar ik naast de borstpijn last van heb ik koorts (vandaag niet hoog meer), duizelig en geen eetlust.
 
Quote
RE: Wat kan dit zijn!==!
Z.  schreef op: 30-10-2012 16:25:50
Ik denk dat het spierpijn is. Dat kan goed bij niet fit zijn horen. Alleen als het schreeuwende pijn is die niet te harden is en waardoor je niet kan slapen zou ik arts raadplegen. Anders is het vast voor het einde van de week nog weg. Waar ben je eingelijk bang voor. Bij bv. hartklachten hoort ook benauwdheid en bij een longontsteking hoesten.
 
Quote
RE: Wat kan dit zijn!==!
Kim Mv J En B  schreef op: 30-10-2012 17:02:20
Mijn vader heeft ook weleens zo een pijn gehad. Rookte ook. Dacht eerst te stoppen maar de pijn blef. Achteraf opgenomen met een zware longontsteking. Zo vreselijk ziek geweest die man.. Ik zou dus voor de zekerheid ffies na laten kijken...

Ow ja mijn papa hoeste ook absoluut niet.. Had alleen pijn
 
Quote
RE: Wat kan dit zijn!==!
Chloe  schreef op: 30-10-2012 17:14:24
Lijkt wel op de symptomen did mijn dochter bij longontsteking heeft. En die hoest dan inderdaad ook niet zo erg. Vooral pijn, moe, slap, benauwd en duizelig. En wat koortsig. Zou wel naar een huisarts gaan hiermee. Beterschap!
 
Quote
RE: Wat kan dit zijn!==!
Mamami  schreef op: 30-10-2012 18:02:02
Ik heb vorige maand longonstekling gehad en naast koorts had ik ook weinig hoestklachten. Wel kortademig en bijna 40 graden koorts.
 
Quote
RE: Wat kan dit zijn!==!
Patricia2211  schreef op: 31-10-2012 15:32:59
ik heb het links gehad, aan de kant waar ik een jaar of 5 geleden een klaplong heb gehad.
bij mij kwam het wel van een verkoudheid, als ik langer dan een x aantal tijd veel moet hoesten, dan krijg ik er weer last van... hier was het ook, met diep in en uitademen, en vooral met rechtop gaan zitten..

maar zoieso zou ik even bellen om te vragen of ze het een en ander uit kunnen sluiten, je weet nl nooit wat het is, omdat het zo erg op elkaar kan lijken, en iedereen de pijn of andere klachten anders ervaart...

beterschap in ieder geval
 
Quote
Navigatie


Reageren op Wat kan dit zijn!==!
Naam
Bericht