Menu
 

Topic:

indeling fotoboeken

Caithy  schreef op: 30-10-2012 14:12:59
Het moet er echt maar eens van komen... foto boeken inplakken.....
Maar hoe begin ik... ik heb wel 50 foto's van 1 avond of dag, dus ik moet selecteren, dat is duidelijk.
Alleen ik heb natuurlijk echo's en geboorte en trouwen, dagjes weg, vakantie, verjaardagen, sint maarten, sinterklaas, kerst oud en nieuw... 
Doen jullie 1 boek 1 jaar of iets anders... hoe doen jullie dit?

O ja ik wil geen foto boeken op inet maken maar echt inplakken.
 
Quote
Navigatie
RE: indeling fotoboeken
Harleysmama  schreef op: 30-10-2012 14:15:59
Vroeger deed ik feestdagen bij elkaar in 1 boek, echo's en geboorte en 1e verjaardag in 1 boek, verjaardagen in 1 boek en vakantie's ook een apart boek. Feestdagen kan je ook in 1 boek doen. Maar vind die digitale boeken nu zoveel makkelijker en je kan zoveel leuke dingen er mee. En ik vind dat inplakken dus 3 keer niks. 
 
Quote
RE: indeling fotoboeken
Dikkertje-dap  schreef op: 30-10-2012 14:29:04
Ik had ook een berg van 5 jaar liggen

Ik heb het zo gedaan: ze hebben allebei hun geboorteboek, daar zitten de buikfoto's en echo in de geboorte en de kraamtijd, visite, eerste badje, eerste keer consultatie bureau enz, dat boek kreeg ik makkelijk vol.
Daarna ben ik gewoon verder gegaan met een algemeen boek dus alle foto's op volgorde van datum (ongeveer) en inderdaad een selectie maken, dus niet 5 dezelfde foto's van kind bij de kerstboom maar echt de mijlpalen en wat foto's die gewoon leuk zijn Maar dan zie je dus zus die voor het eerst fietst en een bladzijde verder kleine broer die voor het eerst op zn potje plast, maar dat vind ik ook juist leuk, ze groeien ook samen op toch! Ik zie ook weleens mensen die voor ieder kind een apart boek bijhouden, maar dat betekent dan ook dat je sommige foto's dubbel moet plakken.
Doen wat bij jou past
Succes want t is een karwei!
 
Quote
RE: indeling fotoboeken
Caithy  schreef op: 30-10-2012 14:42:00
Dat klinkt wel erg ok! Daar kan ik wel iets mee. Ik heb namelijk ook kaartje en briefjes etc die ik wil inplakken etc dus vandaar inplakken.

En vakanties? 
 
Quote
RE: indeling fotoboeken
Nina1  schreef op: 30-10-2012 17:43:34

let er wel op dat je van de echo foto een echte foto laat maken of zelf maakt! echo papier is net als een kassabonnetje en kan vervagen......

ik heb de foto's eerst uitgezocht van 0-1 jaar en daarbij ook plaatjes geplakt van bijv eten wat hij at, waar hij graag mee speelde (handig speelboeken!) en van bijv tv bumba.
en alle briefjes heb ik ook ingeplakt.

verder heb ik insteekalbums waar je tekst naast kunt zetten gebruikt. want dat gaat veeel sneller! kaartjes en dingetjes plak ik daar wel in of ik doe ze voorin het boek of achterin.
moet wel zeggen dat er nog een stapel foto's ontwikkelt moet worden...uitzoeken dus........pfffff en boeken maken moet ik ook. nu wil ik het via internet gaan doen

 
Quote
Navigatie


Reageren op indeling fotoboeken
Naam
Bericht