Menu
 

Topic:

Slokje geborgenheid?

Trotsemama  schreef op: 28-10-2012 14:06:27
Mijn lieve meisje drinkt nu al maar dan anderhalf jaar bij mij en het gaat nog steeds goed. Ze drinkt alleen nog 's avonds, regelmatig 's nachts en 's morgens bij mij. Als ik moet werken dan drinkt ze niet bij mij, maar krijgt een beker warme melk. Daar slaapt ze mee door... Maar niet als ze bij mij heeft gedronken 's avonds. Dan wordt ze vaak nog wakker.... Vult mijn bv niet goed genoeg meer en is het een slokje geborgenheid geworden?

Ik vind het prima dat ze nog bij me wil drinken, ze vindt het heerlijk! Mijn omgeving zegt wel: waarom stop je niet, ze is al 19 maanden oud? Zolang ze het zo graag wil, mag ze het van mij!

Laatst had ik een nachtdienst en toen werd ze 's nachts wakker. Ze zag mij niet op de slaapkamer, dus zei ze tegen mijn man: bed toe! Ze wilde weer naar haar eigen bedje!
Zo grappig!
 
Quote
Navigatie
RE: Slokje geborgenheid?
Onsjanneke  schreef op: 28-10-2012 14:38:01
Ik denk dat het idd geborgenheid is nu. Mijn dochter is ook 19 maanden en krijgt al lang geen borstvoeding meer.

Afgelopen week heeft ze wel vaak tegen mama aan geslapen. Ze was wat ziek en kruipt dan ongeveer in me. Zou op die momenten graag mn borst aanbieden, maar ik weet dat er niks meer is.

Lekker van genieten dus.
 
Quote
RE: Slokje geborgenheid?
Ivy  schreef op: 29-10-2012 08:08:06
Mijn dochtertje is ook 19mnd en krijgt ook nog borstvoeding.  Ik krijg ook wel rare blikken als mensen ontdekken dat ze nog bv krijgt

Mijn dochtertje wordt 's nachts ook nog wakker voor een voeding.  Of meerdere.  Sommige nachten wel elke uur voor een paar slokjes.  Zeker als ze zich een beetje minder voelt, als ze verkouden is o.i.d.

Ik denk ook dat dat is voor geborgenheid.  Gewoon lekker van genieten
 
Quote
Navigatie


Reageren op Slokje geborgenheid?
Naam
Bericht