Menu
 

Topic:

Peuter (3) overleeft aanrijding met trei

Nina_mv_owen_en_quin
n
  schreef op: 26-10-2012 20:39:44
Een onwaarschijnlijk verdrietig verhaal uit Engeland, met een - gelukkig - onwaarschijnlijke afloop. Toen vader Richard Straw (28) er achter kwam dat zijn ex-vriendin Samantha Roberts een relatie had aangeknoopt met zijn beste vriend Lee Bacon, sloegen bij hem finaal de stoppen door. Zijn ex en hun dochtertje waren kort daarvoor uit hun gezamenlijke huis vertrokken, en Bacon kon het idee niet verkroppen dat zijn beste vriend nu zou 'vaderen' over zijn meisje Scarlett. De dag nadat hij er achter kwam wat er tussen zijn ex en zijn beste vriend speelde, haalde hij zijn kleine meisje dan ook op bij haar moeder, en nam haar mee naar een nabij geleden spoorlijn. Daar wierp hij zich - met Scarlett in zijn handen - voor een aankomende trein.

Wat niemand zou durven denken en zou durven hopen gebeurde toch: hoewel de trein vader Richard van het leven benam, overleefde de kleine Scarlett de aanrijding op wonderlijke wijze. Nadat ze door politie en ambulancepersoneel zwaargewond naast de spoorlijn werd aangetroffen, bleef het meisje vechten voor haar leven. Inmiddels - we schrijven nu bijna een jaar later - is de kleine Scarlett, op een haperend beentje na, bijna volledig hersteld. Vandaag staat in de Britse krant DailyMail haar verhaal.
 
Quote
Navigatie
RE: Peuter (3) overleeft aanrijding met trei
Liva  schreef op: 26-10-2012 21:22:52
Wow... wat heftig!
Voor moeder enorm mooi dat de kleine meid het overleefd heeft, ik hoop dat het meisje een heel mooi leven mag krijgen... wat een strijd heeft ze geleverd!
 
Quote
RE: Peuter (3) overleeft aanrijding met trei
Inky69  schreef op: 26-10-2012 21:53:20



*************kippevel zo´n verhaal****************

Wat heeft zij een engel op haar schouder gehad zeg!
 
Quote
Navigatie


Reageren op Peuter (3) overleeft aanrijding met trei
Naam
Bericht