Menu
 

Topic:

een mooi cadeau

Shilkhuijsen  schreef op: 25-10-2012 13:30:28
Hallo ouders,

Op zoek naar een mooie gedichtenbundel. De Snoezelkoning is een prachtige verzameling van gedichten, die over bijzondere kinderen gaan. Noa Theunissen is het boegbeeld van deze gedichtenbundel.
Mijn kleine vriend van amper 5, die niks kan door een energiestofwisselingsziekte. Toch is hij voor mij het boegbeeld van genieten van kleine dingen, ondanks zijn ziekte.
De Snoezelkoning neemt je mee in de wereld van kinderen met een chronische ziekte, tot een lichte beperking. Hun verhalen laten ons glimlachen, want ze zijn sterk, die bijzondere kinderen.

De gedichten zijn prachtig geillustreerd door andere kinderen. Een mooi samenspel, waar zowel de ouder, als een kind van kan genieten.

Ik ben de snoezelkoning gaan schrijven als eerbetoon aan al die bijzondere kinderen, die ons leren te genieten van de kleine dingen in het leven. Inclusief mijn eigen kids, die me leerden dat uiterlijk maar bijzaak is.

Het mooie van De Snoezelkoning is de donatie voor energy4all, een stichting die aandacht vraagt voor al die zieke kinderen met een energistofwisselingsziekte.

Dus op zoek naar iets bijzonders voor iemand, zo rond de feestdagen. Kijk op www.woordkriebels.nl voor de Snoezelkoning

 
Quote


Reageren op een mooi cadeau
Naam
Bericht