Menu
 

Topic:

scouting

Melissa  schreef op: 23-10-2012 20:38:25
Vind het even moeilijk. Ben al actief op school als klasse-ouder en heb al genoeg moeite met mijn eigen klusjes rond te krijgen in huis, en daarbij dus ook zwanger.

Nu krijg ik een mail van de scouting met een uitnodiging voor de ledenvergadering, alleen ik kan die avond niet want ik moet naar de verloskundige, maar ik kan kiezen tussen 'ja ik kom' of 'nee ik kom niet maar wil wel  helpen met ...'

EN nu voel ik me schuldig, scouting werkt met vrijwilligers, kind heeft het er enorm naar zijn zin en het kost geen drol. Maar moet eerlijk zeggen dat ik dan liever een hogere bijdrage betaal, weet echt niet waar ik de tijd vandaan moet halen (en de energie) , maar toch knaagt het ...
 
Quote
Navigatie
RE: scouting
Juulmvjens  schreef op: 23-10-2012 20:43:02
Je man?
 
Quote
RE: scouting
Melissa  schreef op: 23-10-2012 20:43:09
Ik heb mezelf dan maar opgegeven voor schoonmaak.
 
Quote
RE: scouting
Melissa  schreef op: 23-10-2012 20:44:48
Manlief heeft helemaal geen tijd voor dit soort dingen, die werkt enorm veel
 
Quote
RE: scouting
Jacq39  schreef op: 23-10-2012 20:47:22
Niet schuldig voelen hoor, zoals je al zegt het kan teveel zijn. Zeg dat je nu even niet beschikbaar bent hebben ze echt wel begrip voor!!

Hoe is het met buikje? Wanneer ben je ook alweer uitgerekend?
 
Quote
RE: scouting
Marly-jane  schreef op: 23-10-2012 20:48:31
ik snap je helemaal.

en weet je, ik had onlangs iets soortgelijks. Hier ook zwanger, druk met me werk en toen kwam inene alles tegelijk. En helpen bij de grote  schoonmaak op de basisschool, en helpen bij de grote schoonmaak op de peuterspeelzaal. en ouderavond op de basisschool. en ik moest naar de vk. allemaal in dezelfde week. ik heb toen de psz opgebeld en uitgelegd. dat het echt geen onwil was maar dat ik gewoon even niet wist hoe ik het nou aan moest pakken. er was een en al begrip. en toen kreeg ik als optie of ik dan wat wasgoed mee naar huis wilde nemen en dat dan doen wanneer ik er tijd voor had. zo heb ik toch mijn bijdrage geleverd.

je kunt best even bellen of iemand persoonlijk even spreken en uitleggen, ze begrijpen wellicht je situatie wel en wie weet is er iets wat je thuis kunt doen? zoals was bijv.
 
Quote
RE: scouting
Krumelke  schreef op: 23-10-2012 21:08:04
niet schuldig voelen. je kunt niet meer doen als je kunt doen. en je doet al zo veel !!!

juist trots en tevreden zijn dat je al zoveel doet joh.
 
Quote
Navigatie


Reageren op scouting
Naam
Bericht