Menu
 

Topic:

hoort dit erbij?

Jasmina33  schreef op: 23-10-2012 11:27:43
hallo dames,

Sinds anderhalve week gaat mijn zoontje van 26 maanden naar de peuterspeelzaal en binnen een week huilde hij al niet meer...waar ik dus echt blij mee was ( kende het anders van mijn andere kinderen)
maar nu is hij dus echt even heel anders dan ik hem ken. Hij is heel snel prikkelbaar en boos, schreeuwen en zelfs dreigen met slaan (MIJ) en het dan soms ook echt doen.
Dit gedrag ken ik dus echt niet van hem, hij was juist zooo lief en meegaand en kon echt heerlijk zich zelf vermaken thuis..
oja en hij slaapt sinds deze week ook erg onrustig..wordt steeds wakker enzo.
is dit mischien normaal omdat hij pas begonnen is bij de psz en moet hij vanwege de vermoeidheid en verandering van omgeving even wennen?
 
Quote
Navigatie
RE: hoort dit erbij?
Femke  schreef op: 23-10-2012 11:38:47
Denk het wel, mijn kids gingen al jong naar het kdv, maar herken het wel van de basisschool, duurt een paar weken, maandjes en dan heb je je lieve mannetje weer terug. Heb ook altijd het idee dat ze daar zo moeten luisteren en zich voegen naar de rest van de groep dat ze dan thuis even alles eruit moeten gooien en even lekker recalcitrant kunnen doen, want ze weten dat het bij jou veilig is en dat je niet weggaat..
 
Quote
Navigatie


Reageren op hoort dit erbij?
Naam
Bericht