Menu
 

Topic:

DE Zuignap

Peekaboo   schreef op: 22-10-2012 19:52:27
Nou dames, de toelichting  

Ik kan dus nagenoeg niks, heb hier 2 mannen met vakantie en strompel als een hoopje niks rond. 

Nu had de zuignap me al gebeld vorige week en had ik al gezegd hoe en wat enz. Nou ze zou wel even zien en vroeg nog "joh kunnen de jongens niet ergens logeren"? Stomme vraag zuignap en bij jou kan het zeker niet. Zuignap slaapt sinds mijn jeugd eigenlijk altijd, ik moest dan boodschappen doen en het eten voorbereiden enz. 

Maar zuignap is gewoon vrij en zal zelfs niet even op de koffie komen. Ook niet voor de kinderen! 

Anyway.. nu postte ze net op FB dat ze al de hele dag lekker in het zonnetje zit op dr balkonnetje. Ja toen kon ik me niet meer inhouden hoor! 

Had het contact al eens verbroken maar nu heb ik zoiets.. bekijk het lekker. Ik ga elke keer mee naar het ziekenhuis voor hen maar iets terug doen, ho maar! 

Maar ja.. typisch mijn moeder  




 
Quote
Navigatie
RE: DE Zuignap
Peekaboo  schreef op: 25-10-2012 14:52:47
Zooo ik ben alweer wat kalmer  

Precies Sabina, zo ook met mijn vader. Hij noemt me nu ineens "meissie" onder andere en ik zie aan hem dat hij altijd oprecht blij is me te zien. Hij is zo anders nu. Ik wil en kan dat toch niet missen denk ik.. 

En dan laat ik die zuignap maar.. raas even uit en we gaan weer door. Het hebben van zoveel ellende aan beide kanten zorgt ook voor spanningen aan beide kanten. Moeilijk maar het hoort er nu eenmaal bij. 


 
Quote
RE: DE Zuignap
Melissa  schreef op: 25-10-2012 15:00:00
Mijn moeder zou ook niets hebben aangeboden, verwacht ik ook niet. Het is leuk als moeders dat doen, maar vind niet dat je boos kunt worden als ze het niet doen.
 
Quote
RE: DE Zuignap
Peekaboo  schreef op: 25-10-2012 15:14:23
Oh maar ze kan het wel voor anderen hoor, ook voor mijn broer Gelukkig weet je niet alles maar 1 ding klopt, ik moet niks van haar verwachten. Ook niet als ze zegt dat ze wel even kijkt. 
 
Quote
RE: DE Zuignap
Melissa  schreef op: 25-10-2012 18:14:58
Ik denk dat ik dat punt ook allang voorbij ben, ik weet dat als mijn moeder haar kinderen op volgorde zou zetten van voorkeur, dat ik óf onderaan sta óf niet op de lijst word gezet (ja maar jij bent al volwassen word dan gezegd)

Mijn man heeft wel eens gezegd dat ze wel vaker langs mocht komen, ook voor de kleinkinderen, ja ze had het druk, ze had wel twee kinderen hoor, waarop mijn man droog zei "volgens mij heb je er vier hoor".

Mijn moeder werkt fulltime, doet er het huishouden bij en zegt ook geen tijd te hebben voor ons, als we 1 keer in de maand een belletje krijgen of langs mogen komen is het veel. Ik heb een tijd lang wel steeds initiatief getoont, maar dan kreeg ik een sjaggerijnige "Ben je er nu alweer? vorige week was je hier ook al, nou eventjes dan maar niet blijven plakken hoor, heb wel andere dingen te doen" en daar was ik zo op afgeknapt dat ik nu echt helemaal niets meer verwacht van mijn moeder.
 
Quote
Navigatie


Reageren op DE Zuignap
Naam
Bericht