Menu
 

Topic:

slapen

Femm  schreef op: 21-10-2012 07:06:04

Hoi hoi,

Heeft iemand hier tips hoe ik onze dochter van 3 jaar langer kan laten slapen?


Sinds 2 weken neemt het me de dag af. Ze gaat eigenlijk altijd standaard om 7 uur naar bed en wordt dan om half 7 wakker. Dit werd dus met de dag eerder. En we zitten nu op half 5! Gister toevallig dat ze om 21.00 uur naar bed is gegaan om te kijken of ze later wakker zou worden maar nee het is nog eerder. Ik zie dus echt als een berg tegen volgende week op als de klok achteruit gaat, als het dan half 4 wordt wordt ik echt gek!
Ze wordt ook nog is minimaal 2x per nacht wakker dat ze dorst heeft dus ik heb op dit moment echt nachten van max 3 uurtjes.
Ze gebruikt voor het in slaap komen sinds juni melatonine omdat ze op het moment dat ze in bed lag heel druk in dr hoofd werd: dr puzzels moesten nog gemaakt worden, poppen aangekleed, barbies moesten nog allemaal een kusje etc.

Gr Femm

 
Quote
Navigatie
RE: slapen
Tiesmv3jongens  schreef op: 21-10-2012 07:36:37
O dat is heel vervelend hier ook een die elke ochtend om 4.30 wakker wordt en heb dus ook geen tips voor je. Hoop dat het een fase is en vanzelf weer overgaat en soms slaapt hij iets langer en is het 5.30 maar langer niet op het ogenblik.

Succes ermee want je wordt er zelf zo moe van.
 
Quote
RE: slapen
Mama Van Drie  schreef op: 21-10-2012 10:35:10
Kan je niet proberen om te werken met een lampje waar je een timer opzet en als die aangaat dat  ze dan van haar kamer af mag, als ze eerder wakker is en echt niet meer kan slapen dan misschien zeggen dat ze in d'r bed mag spelen ofzo iets?
ZE is drie jaar, lijkt me dat je ze wel bij kan brengen dan dat half 5 absoluut geen tijd is om mama wakker te maken.

Ik heb zelf ook zo'n vroege vogel gehad, mijn man was er heel streng en stellig in ' je blijft op je kamer en je houdt je stil, klaar. haha.....mijn man was een keer zo boos  dat hij hem zo terug gezwiept heeft in z'n bed, wij hadden toen ook inmiddels een tijd van 5 uur, toen het maart werd was hij 3.5 jaar en ging de klok vooruit, toen zaten we op een redelijk tijdstip en vanaf toen is het beter gegaan, nu is hij 16 jaar maar echt lang uitslapen is er nog steeds niet bij.

 
Quote
RE: slapen
Mama Van Drie  schreef op: 21-10-2012 10:36:37
Oja en vanaf dat het toen beter ging met 3.5 jaar hebben we hem gezegd dat hij ook heel zachtjes alleen naar beneden mocht, daar zette ik dan wat drinken en te eten neer en kon hij tv kijken, dat ging hartstikke goed.
 
Quote
RE: slapen
Anja  schreef op: 28-10-2012 08:51:21

Slaapt ze overdag nog ???

 
Quote
RE: slapen
Fruitsalade  schreef op: 28-10-2012 11:53:37
Hier zijn ze ook rond die tijd wel eens wakker. Dan kruipen ze bij ons en moeten ze verplicht blijven liggen. Vaak vallen ze dan ook wel weer in slaap
 
Quote
Navigatie


Reageren op slapen
Naam
Bericht