Menu
 

Topic:

ben ik te bezorgd?

Famke  schreef op: 18-10-2012 10:53:39
Mij dochter kreeg gister avond een uitnodiging voor een feestje  van een klasgenootje in de bus.
Vroeger vaak samen gespeeld maar nu al een jaar niet meer omdat het meisje erg gemeen deed tegen anderen wat mijn dochter zielig vond en niet leuk.Samen spelen werd ook een ramp want ze wou alleen wat zij bedacht en niks anders en stookte andere vriendinnen tegen elkaar op.
Maar nu dus een kaartje om volgende week de hele middag te gaan zwemmen,mijn dochter is 7 jaar en heeft net een paar maanden haar A diploma met pijn en moeite gehaad.
Ik vind het een beetje spanend omdat ze met veel gaan,10 kinderen wel allemaal diploma maar hoorde van de moeder dat zij en de andere begeleider niet mee het zwembad in gaan maar in de kantine van het sportcomplex gaan wachten.
Mijn dochter heeft er niet veel zin in maar zou wel gaan,alleen nu ik dit hoorde zie ik het ook niet zitten.
Ben ik nu overbezorgd of denken jullie hetzelfde.
 
Quote
Navigatie
RE: ben ik te bezorgd?
Rianne74  schreef op: 18-10-2012 20:49:01
Mijn oudste is van de zomer toen hij net 10 was voor het eerst met een vriendje naar het zwembad gegaan. Hij heeft À en B en dan nog 4 diploma's bij de reddingsbrigade maar ik vond het vreselijk. Weet dat hij goed kan zwemmen maar ja kunnen al die anderen dat ook??? Gelukkig is het goed gegaan en de keren erna was het voor mij al een stuk makkelijker. Zoon 2 van 8 jaar mag van mij voorlopig dus echt nog niet alleen naar het zwembad. Hij heeft À en B en 1 diploma van de reddingsbrigade. Vind hem ondanks die 3 diploma's nog niet voldoende kunnen zwemmen om maar alleen op pad te gaan. Laat staan kindjes van 7 zonder begeleiding laten zwemmen... Je hebt GOED gehandeld!!!!!! Die andere moeder is wel heeeeeeeeel erg makkelijk.....
 
Quote
RE: ben ik te bezorgd?
Famke  schreef op: 18-10-2012 22:42:08
Gelukkig is iedereen het met mij eens,ik twijfelde omdat ik niet te overbezorgd wil zijn.
Ik hoop alleen voor het meisje dat er nog wel kinderen overblijven het is wel haar feestje.
 
Quote
RE: ben ik te bezorgd?
Liefje  schreef op: 18-10-2012 22:53:30
Voor het meisje hoop ik het wel voor die moeder hoop ik eigenlijk dat bijna iedereen gaat afbellen zodat ze door heeft dat die moeders niet overbezorgt zijn maar dat ze zelf te laks en lui is
 
Quote
Navigatie


Reageren op ben ik te bezorgd?
Naam
Bericht