Inky69 schreef op: 17-10-2012 12:07:13 |
Ik heb gisteren met de kids chocolade bonbons gemaakt maar ze worden helemaal niet hard.....wat doe
ik fout? Ze smaken trouwens wel naar chocola....... |
Quote |
Jolanda1974 schreef op: 17-10-2012 12:09:25 |
Ligt helemaal aan de chocola die je hebt gebruikt. |
Quote |
Inky69 schreef op: 17-10-2012 12:09:49 |
Ik heb het een nacht in de koelkast gezet maar het blijft zacht......Invriezen? Dat kan ik ook nog
even proberen |
Quote |
Inky69 schreef op: 17-10-2012 12:10:22 | ||
De goedkoopste chocola van de ah | ||
Quote |
Inky69 schreef op: 17-10-2012 12:13:01 |
euhh de melk chocola was van de eurochopper en de witte was ah eigen merk. De witte bleef helemaal plakkerig de melkchocola was wel harder |
Quote |
Jolanda1974 schreef op: 17-10-2012 12:18:06 |
Het komt waarschijnlijk omdat witte chocola geen "gewone" chocola is. Er moeten heel veel
toevoegingen bij om het wit te krijgen. |
Quote |
Jolanda1974 schreef op: 17-10-2012 12:26:15 |
witte chocolade eigenlijk geen chocolade is, omdat hier geen cacao in zit maar bestaat uit: melkpoeder, suiker, cacaoboter, lecithine en vanille.
|
Quote |
Danimvsenna schreef op: 17-10-2012 12:57:10 | ||
Haha, dat vind ik altijd zo krom. Er zit geen cacao in, maar wel cacaoboter.... Hoe word cacaoboter dan gemaakt? Maar ik zou het ook even in de vriezer zetten. Het heeft soms even (lang) de tijd nodig. | ||
Quote |
Alice schreef op: 17-10-2012 13:39:52 | ||
Zowel cacaopoeder als cacaoboter komen van de cacaoboon. Maar het zijn wel 2 verschillende producten. | ||
Quote |