Menu
 

Topic:

vroege vogel of meer een avondmens?

Jasmina33  schreef op: 15-10-2012 10:35:30

Naar aanleiding van een andere topic, over kinderen die vroeg op zijn, vroeg ik me eigenlijk het volgende af...Zijn jullie vroege vogels of juist echt avondmensen????

Ik zelf ben dus totaal geen ochtendmens, echt ben een heks in de ochtend..heb liever niet dat ik op een luidruchtige manier gestoord wordt, wil niet te veel gepraat om me heen hebben en pas na mijn koffie kan ik echt even mezelf weer zijn. dit heb ik al van kleinsaf aan en dat is eignlijk helemaal niet handig als je mama bent van 4 kinderen. De oudste 3 zijn het gelukkig wel gewend en laten me meestal wel even wakker worden, alleen de kleine van net 2 "moet"dat nog gaan doorkrijgen..haha

Maar daartegen ben ik in de avond super actief en kan ik nog echt letterlijk het hele huis op zijn kop zetten en aan de grote schhoonmaak bij wijze van...ook al is het al 10 uur.

Mijn schoonzus daartegen is echt het tegenovergestelde van mij..in de ochtend erg actief en in de avond helemaal op en chagerijnig...
Ik zei nog tegen haar, nou wij moeten dus nooit samen gaan wonen want dat wordt geheid oorlog.

hoe zit het met jullie?

 
Quote
Navigatie
RE: vroege vogel of meer een avondmens?
Tineke72  schreef op: 15-10-2012 10:43:25
Ik herken me helemaal in jou en mijn zoon is al precies zo dus dat scheelt
 
Quote
RE: vroege vogel of meer een avondmens?
Moniquemvjent  schreef op: 15-10-2012 10:43:50
Ik ben meestal best wel op tijd wakker, maar kan heel slecht mijn bed uitkomen. Zeker nu het wat kouder wordt, dan moet ik echt tegen mezelf zeggen dat ik eruit moet, anders blijf ik lekker snoezen in bed. 's Avonds ben ik ook het actiefste. overdag doe ik vrij weinig in het huishouden, dat doe ik meestal als de kinderen in bed liggen en ik dus mijn handen vrij heb om dan ook even goed bezig te zijn. 
 
Quote
RE: vroege vogel of meer een avondmens?
Angelique  schreef op: 15-10-2012 10:44:52
ooo ik ben ook zon ochtend feeks nee voor 9 moeten je me niet storen hoor dan kan ik niet hebben
heb sodns j naar school gaat eigen ochtend ritueeltj ontwikkeld en das wel te doen maar toch slaap liever wat langer
ben onwijs moe maar in de avond knap ik wat op en kan ik ook veel meer doen dan overdag
 
Quote
RE: vroege vogel of meer een avondmens?
Tiesmv3jongens  schreef op: 15-10-2012 10:47:41
Ben wel een ochtendmens maar pas vanaf een uur of 6 niet eerder en s'avonds doe ik nog wel iets maar liever niet.
 
Quote
RE: vroege vogel of meer een avondmens?
Marie8  schreef op: 15-10-2012 10:51:53
Ik ben echt een avondmens. Heb een hekel aan vroeg opstaan en kan de hele dag moe zijn, maar in de avond weer opleven. Nu vakantie en na 3 dagen heb ik mijn ritme alweer verlegd.
Man is een ochtendmens...lekker handig. DIe heeft ook hele vroege diensten maar als ie een keer thuis is wanneer de kids naar school moeten word ik heel chagrijnig van zijn drukke gedoe. De kids zijn rustiger dan, haha.
 
Quote
RE: vroege vogel of meer een avondmens?
Debby1977  schreef op: 15-10-2012 10:58:05
Ik ben beide haha. Kan goed tegen vroeg opstaan,moet ook wel, ik werk in de zorg en als ik vroege heb moet ik er om 5 uur uit. Maar ik kan ook goed lang opblijven.
 
Quote
RE: vroege vogel of meer een avondmens?
Son  schreef op: 15-10-2012 11:01:16

Ik kan me de tijd niet meer heugen dat ik later dan 24 uur naar bed gegaan ben, en doorgeslapen heb en uitgeslapen heb...dus ben op het moment geen van beide

 
Quote
RE: vroege vogel of meer een avondmens?
Kimmvsemenmex  schreef op: 15-10-2012 11:09:15
Ik ben echt geen ochtendmens. Vanochtend werden de meiden om 8:30 wakker en dan baal ik al. 
Ik blijf altijd ook even liggen met de meiden in ons bed. De meiden gaan in de slaapkamers wat spelen, of we pakken de iPad er even bij. Om 9:15 ben ik eruit gegaan. Dan haal ik overigens wel gelijk de droger leeg. Dat dan weer wel Maar ruzie makende en niet luisterende kinderen vind ik iets minder prettig. De meiden lopen nog steeds in hun pyjama! 
Nee ik ben echt meer een avondmens. 
 
Quote
RE: vroege vogel of meer een avondmens?
Kyla  schreef op: 15-10-2012 11:19:09
Ik ben een echt avondmens, lastige is alleen dat ik vaak 's middags al door mijn energie heen ben. Anders zou ik inderdaad zo nog het huis 's avonds op zijn kop zetten. Ik vond het ook altijd heerlijk om 's avonds te werken. Liefst ga ik ook pas tegen middernacht naar bed, maar dan kan ik helemaaaal niet meer op staan. Nu dus om 7.00 's ochtends mijn bed uit om de kinderen op tijd op school te hebben, zodra ik thuis kom dwing ik mezelf om het huishouden te doen, liefst duik ik mijn bedje weer in, hahahaha.
 
Quote
RE: vroege vogel of meer een avondmens?
Nina_mv_owen_en_quin
n
  schreef op: 15-10-2012 11:54:52
ik denk dat de meeste mensen avondmensen zijn. Wij zijn allebei avondmensen. Ik ga vaak pas tegen 0.30 naar bed en slaap in de middag ook nog wel eens een uurtje als Owen op school zit en Quinn ligt op bed.
 
Quote
RE: vroege vogel of meer een avondmens?
Deborah Op De Mobie
l
  schreef op: 15-10-2012 12:03:30
ik ben beiden niet
 
Quote
RE: vroege vogel of meer een avondmens?
Myself  schreef op: 15-10-2012 12:09:18
hier een ochtendmens
 
Quote
RE: vroege vogel of meer een avondmens?
Jarofe  schreef op: 15-10-2012 12:12:45
Hier een echt ochtend mense de morgenstond heeft goud in de mond.
Ben standaard om 6.00 eruit dan even lekker wat lezen en dan aan de bak dat mijn kinderen ook vroeg wakker zijn vind ik helemaal niet erg ik ben er dan toch ook al uit.
Voordat de kinderen naar school gaan heb ik de tafels allemaal afgenomen met een lapje de vaatwasser uit en ingeruimd en het liefst ook al de stofzuiger erdoorheen gehaald maar dat wil ik mijn buren niet aandoen.
s'Avonds daarentegen ben ik op en lig ook graag vroeg in bed nog even lekker lezen in een boek en dan om 21.30/22.00 het lampje uit om vervolgens heerlijk weer vroeg op te staan.
Als kind was ik al een ochtend mens ik kwam er rustig als 1,5 jarige al om 5.00 s'ochtends uitgerust mijn bedje uit, op jonge leeftijd deed ik al geen middagtucjes meer zodat ik s'ochtends nog enigzins bleef liggen.
Mijn man is een avondmens dus soms best wel ongezellig die komt er s'ochtends last minut uitrollen en dan is alles al gedaan dus hij hoeft zich niet met de kinderen bezig te houden wij ontbijten ook bijna nooit samen s'avonds houd hij zich juist bezig met de kinderen aangezien die s'avonds nog rustig om 21.30 eruit komen hobbelen en ik daar heel chagerijnig van kan worden doet hij dat maar.
 
Quote
RE: vroege vogel of meer een avondmens?
Jessica  schreef op: 15-10-2012 12:23:08
Lijkt me heerijk om zo te zijn als Jarofe.
Ik houd veel meer van de ochtend, dan van de avond.
Maar om een of andere reden kan ik toch mijn bed niet uitstappen rond 6.00 uur.
s'avonds lig ik er wel op tijd in rond 22.30, maar heb even niet genoeg energie om in de ochtend op tijd te zijn. Baal er wel van, nu wil ik ook van alles doen 's ochtends maar ik heb er niet genoeg tijd voor. Dus altijd haasten.

Voornemen: op tijd er uit en op tijd er weer in!! lol
 
Quote
Navigatie


Reageren op vroege vogel of meer een avondmens?
Naam
Bericht