Menu
 

Topic:

Grrrrr

Ook Even Ano  schreef op: 08-10-2012 21:38:16
Gisteren een afscheidsfeest georganiseerd voor onze vrienden en buren, we hebben hier nu 4 jaar gewoond en gaan erg ver weg wonen. Niet te doen voor een dag en niet voor een weekendje. dus afscheid is echt wel redelijk definitief voor de meeste mensen. ontzettend veel laatste minuut afzeggingen, om allerlei redenen, sommigen echt legitiem, andere gewoon voor mij wat minder te begrijpen, kan gebeuren..( ik hoef ook niet alle afgingen van een ander te kunnen begrijpen) maar was er gisteren sneu van dat ze niet kwamen, . Maar nu dus ineens  allemaal alsnog weer deze week langs willen komen afscheid nemen..tussendoor, in de rommel, dat was nu echt niet de bedoeling, de verhuizers staan hier deze week in te pakken, ik ben zwanger,ik vond het zo al belastend genoeg zonder bezoek tussendoor.. en ik wil voor mijn kinderen ook geen afscheid in 15 delen.. Mag ik even klagen? dat ze gisteren zo hebben laten afweten is een ding, maar hier heb ik gewoon de balen van.. Bah! 

 
Quote
Navigatie
RE: Grrrrr
Ook Even Ano  schreef op: 08-10-2012 21:41:29
Heb nu wel harde buiken van het lachen, weet niet of jullie dezelfde reclame zien als ik, maar ik krijg onder mij  topic een self help boek aangeboden " lead a better life".. Misschien moet ik het maar bestellen.. We weet wat ik ervan leer
 
Quote
RE: Grrrrr
Boterbloem  schreef op: 08-10-2012 21:43:23
Haha dat is een teken TO.

Maar ik snap je wel hoor! Dat is ook vervelend voor je. Ondanks de reden van afzegging, en hoe lief het ook is dat ze toch nog even langs willen komen, het is niet het moment ;-)

Kun je niet nog 1 laatste borrel in een leeg huis houden voor de mensen die echt willen? Moeilijk moeilijk!

Succes iig!
 
Quote
RE: Grrrrr
Alice  schreef op: 08-10-2012 21:44:30


Nou ja, wel leuk dat je daar de humor nog van in ziet.
Maar kan me heel goed voorstellen dat dit niet de bedoeling was en dat het niet handig is. Snap dat je baalt!
 
Quote
RE: Grrrrr
Ook Even Ano.  schreef op: 08-10-2012 21:48:02
De sleutel wordt overgedragen werkelijk zodra de verhuizer zijn laatste dingen inlaadt. Dus laatste borrel in een leeg huis,nee. Geen optie. Wij overnachten hier zelf ook alleen vannacht nog, komen alleen nog terug om een oog in  het zeil te houden tijdens het inpakken.
 
Quote
RE: Grrrrr
Bepje  schreef op: 08-10-2012 22:09:27
Das lastig inderdaad. Succes met de verhuizing.
 
Quote
RE: Grrrrr
Liefje  schreef op: 08-10-2012 22:56:42
ja ik zou daar dan wat makkelijker in zijn en gewoon het bij de deur houden en zeggen dat je gewoon nu geen tijd meer hebt voor koffie omdat je en zwanger bent en dus gaat verhuizen
 
Quote
RE: Grrrrr
Hope  schreef op: 09-10-2012 11:41:20
Nou, dan heb je zelf al je antwoord gegeven. Je overnacht er alleen vannacht nog, dus je woont er niet meer maar bent aan het pakken en verhuizen. Dus het wordt wat lastig om visite te ontvangen zo.

Het is leuk dat mensen verzinnen om dan apart nog maar te komen, maar dat was niet de bedoeling van jouw borrel die je gegeven hebt. Mensen gaan nu jou dwingen om zich naar hen te voegen en ik neem aan dat je je afscheidsfeestje tijdig had aangekondigd??

Gewoon zeggen dat het een puinhoop is, dat je er niet meer woont en dat je geen spullen hebt om visite te ontvangen. Lullig misschien, maar het is toch zo??
 
Quote
Navigatie


Reageren op Grrrrr
Naam
Bericht