Menu
 

Topic:

Kinderfeestje en ADHD

Liefje  schreef op: 08-10-2012 18:40:10
Vamorgen mocht onze zoon zijn feestje vieren op school daar gekomen blijkt dus dat 1 van de kindjes behoorlijk druk druk druk is.

En dat is 1 van de kindjes die dus op zijn feestje komt, dus even aan de juf gevraagt en ze gaf aan dat ze vermoeden dat hij ADHD kan hebben en dat het beste is hem op het feestje vooral ook 1 op 1 aandacht te geven.

Nu gaan we dat natuurlijk proberen maar goed in totaal zijn we met 5 kindjes en ik kan en doe niet meer zoveel aangezien ik al flink zwanger ben.

Iemand mss nog tips of juist dingen die we beter zeker niet kunnen doen? We hebben totaal nog geen planning voor het feestje alleen dat we beginnen met het kadootjes verstopspel en eindigen met poffertjes of een broodje knakworst.

We hebben het kindje dus vanmorgen even een uurtje meegemaakt in de klas en hij ging echt van hot naar her van de juf mag hij als hij bv even niet goed kan stil zitten of luisteren achter de computer zitten (wat vandaag niet werkte) maar goed hoe gaan we dat hier in huis doen?

Ik heb namelijk totaal geen ervaring hiermee.
 
Quote
Navigatie
RE: Kinderfeestje en ADHD
Lisje  schreef op: 11-10-2012 10:00:35
Fijn dat het zo leuk was!!
Ik vind ook dat de juf haar boekje te buiten is gegaan, zou hels zijn als ik die ouder van die jongen was, lief bedoeld, maar dom.
 
Quote
Navigatie


Reageren op Kinderfeestje en ADHD
Naam
Bericht