Menu
 

Topic:

Tiener bijna dood na drinken cocktail

Nina_mv_owen_en_quin
n
  schreef op: 08-10-2012 16:10:09
Het vieren van haar achttiende verjaardagsfeest in een cocktailbar is een Brits meisje bijna fataal geworden. Nadat de tiener de beruchte 'nitrogen-cocktail' had genuttigd, kreeg ze zulke ernstige ademhalingsproblemen dat ze met spoed naar het ziekenhuis moest worden vervoerd. Daar aangekomen bleek dat haar maag zoveel schade had opgelopen, dat deze volledig verwijderd moest worden om haar leven te kunnen redden. Inmiddels ligt ze in kritieke toestand in het ziekenhuis.

Bij de populaire 'nitrogen-cocktail' wordt gebruik gemaakt van een chemisch middel waarbij de cocktail lijkt te 'roken'. Indien dit middel wordt ingeslikt, bestaat de kans dat de tong, slokdarm en maag direct bevriezen. Inmiddels heeft de betreffende cocktailbar de 'nitrogen-cocktail' van de kaart gehaald. De politie onderzoekt de zaak.
 
Quote
Navigatie
RE: Tiener bijna dood na drinken cocktail
Soesjaa  schreef op: 08-10-2012 16:21:19
 
Quote
RE: Tiener bijna dood na drinken cocktail
Juulmvjens  schreef op: 08-10-2012 16:22:32
Heftig hoor. Arm meisje.
 
Quote
RE: Tiener bijna dood na drinken cocktail
Boterbloem  schreef op: 08-10-2012 16:23:49
He??? Waarom zetten ze zoiets op de kaart dan? Of is dat een heel domme vraag?
Jongens, wat heftig!
 
Quote
RE: Tiener bijna dood na drinken cocktail
Nina_mv_owen_en_quin
n
  schreef op: 08-10-2012 16:24:45
Ja ik snap er ook niks van!
 
Quote
RE: Tiener bijna dood na drinken cocktail
Boterbloem  schreef op: 08-10-2012 16:30:51
Ik zou het niet hebben geweten hoor, dat als het drankje rookt dat mijn maag kan bevriezen, ben vast niet de enige ;-) Ik vind dat een cafe de gevaren moet weten en zo'n dodelijk drankje dan moet weigeren op de kaart te zetten. Dit is gewoon dood door schuld volgensmij...
 
Quote
RE: Tiener bijna dood na drinken cocktail
Baby2  schreef op: 08-10-2012 16:32:35

Quote SismvNick:
Ik snap niet dat je dat uberhaupt gaat drinken.
Dan ben je zelf niet erg slim bezig. Iedereen snapt toch dat dat gevaarlijk is.



Als zoiets op de kaart staat dan zou ik ervan uitgaan dat dat veilig is!!! Ik zou denken dat men daar geen risico mee neemt. Misschien naief van mij???
 
Quote
RE: Tiener bijna dood na drinken cocktail
Blauwtje  schreef op: 08-10-2012 16:33:01
tsss, schandalig dat zoiets op de markt is
 
Quote
RE: Tiener bijna dood na drinken cocktail
Lisje  schreef op: 08-10-2012 16:49:10
Dat ze dat verkopen dan, hoe moet zo'n meisje dit nou weten!? 18 jaar en lang leve de lol, maar nu niet meer dus.
 
Quote
RE: Tiener bijna dood na drinken cocktail
Danimvsenna  schreef op: 08-10-2012 18:27:34
Hier ook wel eens zo'n coctail gedronken.

Werd met Halloween geserveerd. Een bloody mary, met dus dat rook eruit, door een blokje droogijs dat op de bodem zat.

Werd inderdaad wel bijgezegt dat je het droogijs niet in mag slikken als hij los raakt.
Maargoed, dat het zo gevaarlijk kon zijn wist ik ook niet
 
Quote
RE: Tiener bijna dood na drinken cocktail
M@rion  schreef op: 08-10-2012 18:48:53
nou ik wist dat ook niet hoor sis, zo gek is dat toch niet? ziets staat daar op de kaart, dan denk je er toch niet aan dat je maag daardoor verwijderd kan worden?

ik vind je eerste argument ook nergens over gaan. toen jij jong was dronk je toch ook drankjes die je nog niet eerder gehad? om uit te proberen? zo begin je toch bij elk drankje of eten die je lust? je zal het toch eens voor de eerste keer in moeten nemen....
 
Quote
RE: Tiener bijna dood na drinken cocktail
Suus  schreef op: 08-10-2012 19:15:19
Ik vind het heel erg sneu. Stom ook maar vooral sneu. Min
jn man heeft een jeugdvriend die door een stom geintje met alcohol voor de rest van zijn leven een hersenbeschadiging heeft, dat staat niet in verhouding tot de onnozelheden die elke tiener weleens uithaald.

 
Quote
RE: Tiener bijna dood na drinken cocktail
Boterbloem  schreef op: 08-10-2012 20:17:38
Sis, met drank die dodelijk is snap je denk ik wel wat ik bedoel. Als je spul in een drankje gooit waarvan je maag kan gaan bevriezen dan speel je er bewust mee. Een cafe moet dan niet waarschuwen daarvoor, maar moet het gewoon niet schenken.

Kogelvis? Haha ooh wat erg waarschijnlijk, maar als ik het voor mijn neus krijg in een restaurant zou ik het inderdaad eten. ik zou er vanuit gaan dat een restaurant weet wat eetbaar is en wat niet (en nu moet ik eerst zoeken wat er mis is aan kogelvis, heb er ooit eens van gehoord maar geen idee wat er dan is).

Ik vind het gewoon dom dat een cafe drankjes gaan serveren die dodelijk zijn. Als een taart blauw is dan eet ik hem ook, omdati kw eet dat er kleurstoffen zijn. Je weet dat er grapjes bestaan waardoor eten een special effect krijgt. 

Maar met een beetje gezond verstand weet een cafe houder ook dat je niet dodelijk drinken gaat serveren aangezien de klanten niet van alles op de hoogte waren of niet vroegen of het misschien dodelijk was omdat het rookt...

Ik vind, wanneer dit daadwerkelijk dodelijk was door verkeerde samenstelling of sowieso al, dat het cafe ook verantwoordelijk moet worden gesteld.

 
Quote
RE: Tiener bijna dood na drinken cocktail
Jacq38  schreef op: 08-10-2012 20:28:09
Wij kregen vroegah een drankje voorgeschoteld een F16, dat was een bepaalde mix en werd aangestoken, tja er kwam vuur op en daarna ging het uit en rookte het en echt wel dat we het naar binnen gooiden. En natuurlijk ben je naief op je achtiende, daar ben je achtien voor

Ik vind het een grove fout van het café, waarschijnlijk is het drankje niet goed gemixt, de bedoeling was waarschijnlijk rook maar teveel van het ingredient gebruikt misschien!

 
Quote
RE: Tiener bijna dood na drinken cocktail
Boterbloem  schreef op: 08-10-2012 20:30:08

Quote SismvNick:
Kogelvis een een hle gevaarlijke giftige vis die je zou kunnen eten, maar als de chef ook maar 1 foutje maakt, 1 inieminie klein foutje, dan ben jij dood.

Wat het drankje betreft, ik zou zelf denken, een drankje dat rookt, kan nooit gezond zijn, maar misschien ben ik daar een trut in.
Er worden wel meer dingen geschonken die dodelijk kunnen zijn, ze stoppen ook niet met schenken als jij al 5 dubbele whiskeys op hebt. Ik vind dat mensen zelf moeten weten wat ze drinken, maar ook zelf moeten weten wat het is. Je weet toch ook dat als je 200ml whiskey in 1x naar achter klopt je giga ziek word.


Oooh dat wist ik niet haha, hoop maar dat de chef het erbij verteld.
Over teveel drinken ben ik het overigens met je eens hoor! Enneuh je kunt maar beter een trut hierin zijn dan niet geloof ik ;-) misscihen moet ik ook wat meer een trut worden dan. Het zet mij wel heel erg aan het denken!
 
Quote
RE: Tiener bijna dood na drinken cocktail
Boterbloem  schreef op: 08-10-2012 20:36:05

Is ook wel heel verstandig Sis ;-) Ik heb niet leren uit eten te gaan, heb nooit rare dingen gegeten volgensmij hihi. Dronken worden? 1 keer maar moest de volgende ochtend naar de kerk met knallende koppijn haha. Ik heb na 1 keer geleerd. 


 


Pfiew, geen kogelvis hier, dat scheelt al. Blijf voorlopig nog in Nederland, en financieel gezien ben ik gelukkig ook niet rijk hahaha. Zie je wel dat weinig geld hebben z'n voordelen heeft!

 
Quote
Navigatie


Reageren op Tiener bijna dood na drinken cocktail
Naam
Bericht