Menu
 

Topic:

Jungle camping in hardenberg

Ikke  schreef op: 06-10-2012 18:08:55
Hallo,

Wie van jullie is wel eens op de jungle camping in Hardenberg geweest. Ik ben aan het rondkijken waar me de komende herfstvakantie met de caravan een weekje kunnen gaan camperen. Op de site lijkt het een super leuke camping, is dat ook zo?

Nu maar hopen dat het wel iets minder stormt in de herfstvakantie ;-)
 
Quote
Navigatie
RE: Jungle camping in hardenberg
Tanja Mv J.m.n  schreef op: 06-10-2012 20:22:01
Wij zijn wezen kijken maar vonden het niks we vonden vooral het toiletgebouw erg oud we zijn wel bij de buren op vakantie geweest dus bij de sprookjescamping en de zandstuve .
 
Quote
RE: Jungle camping in hardenberg
Bijtje  schreef op: 06-10-2012 21:44:03

en wat is dan leuker, de Zandstuve of de Sprookjescamping???

 
Quote
RE: Jungle camping in hardenberg
Isabelle  schreef op: 07-10-2012 12:56:09

Hallo,


We hebben hier gestaan op het Timoveld, het toiletgebouw heeft kindersanitair en dat is erg handig, dit is ook in de Jungle style. Op het veld hadden we zicht op een speeltuin zodat we de kinderen in de gaten konden houden en we stonden vlakbij het zwembad, snackbar en winkel. Algeheel vonden wij het super...

 
Quote
RE: Jungle camping in hardenberg
Bloemblaadje  schreef op: 07-10-2012 13:02:57
Wij zijn er geweest en ik vond het niet echt geweldig. Ik had er veel hogere verwachtingen van door de website, want daar ziet het er echt geweldig uit, maar ik vond het tegenvallen. Wij zullen er dus niet meer naar teruggaan.
 
Quote
RE: Jungle camping in hardenberg
Ikke  schreef op: 07-10-2012 17:35:54
Bedankt voor jullie reacties.

We zijn vandaag wezen kijken, maar ik kan niet zeggen dat het mij echt overtuigd heeft. We willen graag met de herfstvakantie nog een weekje weg, maar ga toch nog even verder kijken.

Volgens mij is er wel een nieuw sanitait gebouw, want deze was echt keurig ( en heel schoon), zwembadje leek leuk, maar om de een of andere reden vond ik het toch niet wat ik er van verwachte. Ik denk dat het ook komt door de site, daar ziet het er echt helemaal geweldig uit.

Maar goed, het ziet er natuurlijk altijd anders uit als het geen hoog seizoen meer is en de wind hard waait en de meeste plaatsen van de camping leeg zijn ;-)
 
Quote
RE: Jungle camping in hardenberg
Femke  schreef op: 10-10-2012 10:57:19
Kijk eens bij de campings van landal, wij vinden coldenhove altijd erg mooi en fijn, heerlijk warme schone douches, lekkere binnenspeeltuin en zwembad, prachtige omgeving, supermooie plekken, alleen wel een fiets mee want centrumgebouw is 25min lopen, maar ik vind het de mooiste camping van nederland...
 
Quote
Navigatie


Reageren op Jungle camping in hardenberg
Naam
Bericht