Menu
 

Topic:

juni juli mama's van 2005

Marismvstijnsamfemke  schreef op: 27-01-2012 15:18:05
hopelijk kunnen ook deze dames de weg naar hier vinden! zou het jammer vinden als het na 6 jaar verwatert.

en nieuwe dames altijd welkom he!!
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Volgende
RE: juni juli mama's van 2005
Marielle77  schreef op: 01-03-2012 17:17:27
Dag dames!

Patricia, hoe is het? En op het werk? Wanneer wordt de cliënt begraven of gecremeerd of is dat al geweest?

Maris, hoe is het bij jullie? Ja we zijn weer aardig op dreef met brabbelen he? Gezellig! De feestjes waren erg geslaagd! En met z'n tweetjes eten was wel erg stil ha ha

Ik had hier op mama-life ook een oproepje gedaan voor meiden met kindjes uit 2003. Heb ooit toen Jordi net geboren was weleens op een forum geschreven, maar dat is toen al snel helemaal opgehouden. Ik dacht ik vraag naar mama's van heel 2003 en niet alleen van april, omdat er dan meer kans is dat er een paar willen kletsen hier. Nou het liep meteen storm en nu hebben er al 15 gereageerd! Wat een drukte , is wel lastiger bijhouden dan met z'n drietjes denk ik we zullen zien.

Ik ga, even het vriendje van Silke naar huis sturen (woont hier vlakbij dus mag zelf naar huis gaan) en dan eten koken (macaroni, mmmmh)

xx Mariëlle
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Marismvstijnsamfemke  schreef op: 01-03-2012 20:53:31
hallo

patricia, ik las het op f book. hoe gaat het nou? lijkt me tog moeilijk hoor als een client overleid.
Bij ons tegen over is een woning voor gehandicapten daar is afgelopen zaterdag ook een bewoner overleden.
altijd lastige situaties.


hier eigenlijk weinig nieuws eigenlijk alles gaat zn gangetje, ook wel eens lekker tog?

ben er vantussen doei doei
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Marielle77  schreef op: 03-03-2012 15:49:47
Hallo!

Hoe is ie?
Hier ook z'n gangetje.
Net een nieuwe fiets uitgezocht voor Jordi. Hij heeft nu een 24 inch fiets maar die werd toch wel erg klein! We kunnen hem woensdag ophalen. Hij groeit ook zo hard, kan het merken aan de kleding!

Woensdag moesten we trouwens naar de tandarts. Jordi 1 kies sealen, Silke alle vier en ik tandsteen weghalen. Silke vond het best eng en moest ook lang haar mond open houden. Dat viel niet mee. Ze kon ook moeilijk stil blijven liggen en bewoog elke keer met haar benen. Dus ik heb die maar een beetje in bedwang gehouden . Op het laatst zag ik een paar traantjes langs haar wang gaan. Ze was blij toen het erop zat.

Ik ga weer, fijn weekend verder
x Mariëlle
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Marismvstijnsamfemke  schreef op: 04-03-2012 21:10:21
hallo

marielle, ag wat sneu voor der hier hebben zo gelukkig nog nooit watr gehad. alleen maar controles,
wij mogen 4 april weer ben benieuwd of ze weer niks hebben. Ik ben namelijk zoelf geen held en heb altijd wel iets.

verder nog steeds weinig nieuws hier en gaat alles goed!

doei doei doeii
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Marielle77  schreef op: 06-03-2012 20:52:34
Hoi hoi,

Maris, bij ons hebben ze ook nooit meer gehad dan tandartscontrole. Maar omdat nu de grote mensen kiezen doorwaren brengen ze daar een laagje overheen zodat er niet zo snel een gaatje in kan komen. Gelukkig hebben ze allebei nog nooit een gaatje gehad (even afkloppen!!!)
Hoe is het met je studie?

Patricia, hoe is het bij jullie?

Hebben ze bij jullie op school gestaakt vandaag? Onze school was gewoon open, de andere school in het dorp was wel dicht.

Silke moest vandaag extra gemeten en gewogen worden bij de schoolarts. De vorige keer (anderhalf jaar geleden) was ze nl. aan de kleine en lichte kant. Ze was nu prima gegroeid stond in de brief die ze mee kreeg. Ze is nu 1.18 m lang en weegt 20,9 kg.

Morgen lekker mijn vrije dag. En morgenmiddag gaan we Jordi's nieuwe fiets ophalen en ze komen de ketel nakijken en verder natuurlijk het huishouden

Ga weer!
x Mariëlle
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Marismvstijnsamfemke  schreef op: 07-03-2012 11:49:10
hallooo!

hier gaat alles rustig aan gisteren avond schoot het in mijn rug en ben er nu nog niet vanaf zolang ik zit gaat het wel! Ag wat vanzelf komt gaat vanzelf weer weg he!

De studi gaat ook wel vind het niet zo heel moeilijk op het nederlands na dan. En al die werkstukken moet ik gewoon weer even aan wennen. over twee weken de eerste examens spannend weer.

Hier hebben ze ook de school niet dicht gedaan. er zijn wel wat leraren gegaan die op die dag vrij zijn of vielen in een andere klas in. Zodat die leraar wel kon gaan. en de directeur was mee,


Verder was er gisteren hier een poetsdag femke heeft goed geholpen!

stijn heeft straf en mag vandaag niet buiten de poort en niet met een vrientje spelen.
Hij moet van mij zeggen als hij niet op het veltje is of in de straat. en hij was twee keer zonder te zeggen naar de sport en speelsstraat gegaan. Dus ja consuqentie he! Vind het wel zieleg nu het zo mooi weer word maar moet wel even volhouden! Is de eerste keer dat ik zn straf geef ipv gang of geen ds enz enz.

doei doei doei
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Pisia  schreef op: 13-03-2012 14:53:25
Halloooooo,
ik leef nog hoor! Dacht al dat er niemand meer schreef maar had het 2de blaadje niet gezien......
Marielle, zag de nieuwe fiets op fb, mooi hoor! Hoe is het in de tuin? Staat het huisje al?
Arme Silke bij de tandarts! Wij hadden toevallig ook gister weer controle. Alles was goed.

Maris, oei wat een straf! Hopen dat hij ervan leert en het eerst weer netjes komt zeggen/ vragen. Zo doen wij het ook hoor!
Hoe is het met je rug? Enne, waar heb je een afspraak voor gemaakt? Zag iets op fb?

Hier alles helemaal okee hoor! Crematie was mooi. Wel een erg zware week gehad met alle emoties. De week erna kwam het eruit, was echt gebroken.
Luuk afgelopen zaterdag zijn A gehaald! Nick ingeschreven voor school en we hebben een nieuwe combi cv ketel. De heet water boiler kreeg kuren en onze oude cv ketel was 14 jaar oud dus dan maar lekker alles ineen en nieuw.
Verder weinig nieuwtjes. Deze week taart bakken voor Sanne, die is de 19de jarig. Verder gewoon weer werken (wel een stuk rustiger met een client minder) en met Luuk verder voor B.
Owja de flaptop is ook nog te maken. Toetsenbord en muis doen het niet meer, tikt zo lastig he!
Dat was het hoor!
Tot snel weer!!!

Xx
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Marielle77  schreef op: 13-03-2012 21:11:39
Dag dames!

Hier ook alles goed! Arjan is voor twee dagen naar Rome voor het werk. Hij mailde straks al dat het 21 graden was en dat ze op een terrasje gelunched hadden. :d Jammer genoeg moesten ze de rest van de dag binnen werken ha ha

Patricia, goed van Luuk zijn A diploma!! en nu meteen door naar B! En moet Nick ver fietsen voor zijn nieuwe school? Lekker een nieuwe CV ketel, kun je wel weer verschil merken he? Die van ons heeft het een jaar geleden na 13 jaar ook begeven. Het tuinhuisje komt 28 maart, dus nog 2 weekjes wachten.

Maris, af en toe is het nodig he straf geven. Je moet toch wel weten waar hij uithangt! Spannend hoor weer aan de examens, maar mooi dat de studie goed bevalt.

Silke is de afgelopen week 2x 's nachts wakker geworden omdat ze eng gedroomd had. Beide keren ging het over dieven die binnen kwamen. Gisteren vroeg ze zowel aan Arjan als aan mij of wij 's avonds de deur wel goed dicht deden. Ik weet niet waar het vandaan komt. Gelukkig sliep ze daarna wel snel weer verder.

Ik ga zo even Oeps een zesling kijken (komt op zondag maar vrij laat dus heb het opgenomen) hebben jullie dit weleens gezien. Ik zou echt harstikke worden van elke dag 6 peuters om me heen

xx Mariëlle
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Pisia  schreef op: 24-03-2012 19:12:44
Hallo!

Hoe is het bij jullie?
Maris, nog van harte! Leuke verjaardag gehad? En heb ik het nou goed gelezen? Sam zijn tweede lintje met zwemles?

Marielle, nog een weekje dan komt he tuinhuisje, zin in? Heeft Arjan het mooie weer meegenomen? Fijn hoor ;-)
En heeft Silke het nog steeds over deuren op slot doen of was het een korte fase?
Zou trouwens ook gillend gek worden van 6 kinderen in dezelfde leeftijd..... Wordt nu af en toe al gek!

Hier alles lekker. Produktief gelduitgeefdagje gehad vandaag. Verticuteermachine voor het gras gekocht, nieuwe laptop, vloerbedekking voor de trap besteld ( komen ze 11 april leggen) plantjes voor de buitenpotten en nog een rolletje behang voor de gang. Geld is weer op nu hoor, haha!

Morgen heeft Nick onderlinge wedstrijden van turnen. Verder even een dagje niets. Ook wel weer lekker.

Met pasen is er hier weer kermis met playbackshow. We doen natuurlijk weer mee. Dit jaar Iron Maiden met number of the beast. Lekker hard! Ook 1ste paasdag weer een kermisborrel. Zag in het krantje van de supermarkt dat heineken deze week in de aanbieding is. Zal even wat kratjes ( stuk of 15) halen deze week. Scheelt toch weer!

Fijn weekend en geniet van het mooie weer!

X Patries
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Marielle77  schreef op: 25-03-2012 10:36:41
Goedemorgen!

Patricia, ja het tuinhuis komt bijna, ben erg benieuwd! Lekker veel gekocht gisteren! Wel leuk hoor! Zo stimuleren we de economie tenminste ha ha
Leuk vooruitzicht kermis en playbackshow. Al druk aan het oefenen?

Maris, leuke verjaardag gehad? En een hele drukke dag in de snackbar las ik. Ach ja ben je lekker bezig... En Sam gaat als een speer met zwemmen zeg!

Silke vraagt nog steeds af en toe of de deuren op slot zitten. We hebben al een paar keer gezegd dat ze het niet hoeft te vragen, omdat we ze toch wel op slot doen, maar soms vraagt ze het toch.

Vanmiddag nog even naar mijn ouders, is al weer even geleden en volgende week hebben we een weekend vol verjaardagen dus komt er niets van. Verder is Arjan nog steeds druk in de tuin. Het "oude" tuinhuisje heeft hij nu ergens anders in de tuin gezet en daar is hij nu een ander dak op aan het maken. Straks hebben we dus 2 tuinhuizen, wel overdreven he? Maar ja nu staat hij er al...

Morgen ga ik met 2 andere collega's bij een collega eten en dinsdag hebben we 10 minuten gesprekken op school.

Ik ga weer, de auto wassen, heb ik al jaren niet meer gedaan (Arjan doet het altijd) dus ben benieuwd of ik het nog kan

Fijne zondag verder!
xx
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Marielle77  schreef op: 25-03-2012 10:40:48
O, ja vergeet nog te vertellen dat we een lang weekend naar Disneyland Parijs hebben geboekt. 10 juni zijn we 12,5 jaar getrouwd en dat weekend gaan we dan ook. De kids krijgen in ieder geval een dag vrij hiervoor en we willen proberen de vrijdag er ook nog bij vrij te krijgen. (maar ze zijn hier niet zo moeilijk gelukkig). Kinderen t/m 6 jaar zijn gratis, maar we gaan op 8 juni weg en 7 juni wordt Silke 7 jaar :d , dus wat dat betreft hebben we pech. We blijven 3 nachten en hebben dan 4 dagen entree.

We zitten trouwens op de Davy Crockett ranch. Van de hotels waren er al veel vol in dat weekend of heel duur. Zoals het Disney Hotel wat op het park staat, 2200 euro voor een weekend, dat vond ik toch erg duur!!
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Marielle77  schreef op: 28-03-2012 10:34:34
Dag dames, waar zijn jullie??

Gisteren hadden we de 10 minuten gesprekjes op school. Ze doen het allebei super! Jordi had de Cito toetsen heel goed gemaakt. Een 3 (dat is de vroegere C van de cito, blijkbaar gaat het nu weer met cijfers i.p.v. met letters) voor woordenschat en voor de andere toetsen allemaal een 1 of 1+ (vroegere citoscore A of A+). Vooral spelling ging super, hij zit op het niveau van begin groep 8! En leest op het niveau van eind groep 7. Hij zit trouwens in groep 5.

Silke gaat ook heel goed, ze is de jongste van de klas (de oudste is bijna 2 jaar ouder) maar doet gewoon haar ding en heeft ook goede toetsen gemaakt (behalve woordenschat, deze had ze ver onder gemiddeld). Ze is helemaal blij dat ze sinds gisteren met een vulpen mag schrijven i.p.v. met een potlood.

Kortom een trotse moeder hier! (en vader vast ook wel hihi)

Vandaag wordt het tuinhuis geplaatst. Al om vijf voor 7 stonden ze voor de deur. Ik ging de kinderen naar school brengen en toen ik terug kwam stonden alle wanden al. Nu zijn ze met het dak bezig. Het gaat echt snel zo al zal de afwerking wel wat langer duren denk ik. We zullen zien!

Ga weer!
xxx

 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Pisia  schreef op: 28-03-2012 16:16:23
Marielle, supermooi tuinhuisje!!!!!! Daar ga je veen plezier aan beleven!

Maris, alles okee bij jullie?

Hier weinig nieuws. Martijn is weer druk bezig in het trapgat. Er moeten nog 3 deuren gemaakt worden en de middenpaal afgetimmerd. Aangezien 11 april de vloerbedekking komt wil ik welgraag dat het daarna af is. Ook alvast bier ingeslagen voor de borrel. Scheelt toch weer.

Bener weer vandoor!
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Marismvstijnsamfemke  schreef op: 29-03-2012 21:29:37
hallo ben ik weer,

hier gaat alles goed en heb een hele leuke verjaardag gehad ben lekekr verwend met bloemen.
En mooie tekeningen,
met sam gaat het heel goed dat zwemmen hij is helemaal watervrij en moet nog een sticker en gaat dan in het a traject, ook weer drie stickers, Op school gaat het ook kei goed en hij vermaakt zig wel. Alleen heeft hij weer hoofdpijn zo zieleg.

Met femke gaat het ook goed. groeit lekker en plast soms op het potje, hopelijk is het deze zomer echt zover.

stijn die is word echt groot gaat lekker op stap en voetbalt veel met zn vriendjes. op het veld. en de straf had echt geholpen.

marielle, ik zou ook trots zijn hoor op zulke kindjes.

patricia, ik me laten steriliceren ik kan waarschijnlijk niet goed tegen het spiraaltje. en de pil of andere dingen zie ik niet zo zitten.
en we zijn compleet zo.
en al zin in de kermis en playback show?? we willen wel weer foto,s

ben er weer vantussen doei






 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Marielle77  schreef op: 04-04-2012 11:55:24
Ja was ik ook weer een keer!

Patricia, druk aan de klus? En gaat het lukken om af te krijgen voordat de vloerbedekking komt? En ben je al helemaal klaar voor de playbackshow? (dit weekend toch?)

Maris, gaat lekker bij jullie! (behalve dan de hoofdpijn van Sam natuurlijk) En weet je al wanneer je terecht kan voor sterilisatie? Wij zijn ook compleet, maar ik vind eigenlijk dat Arjan maar moet gaan ha ha, ik heb al genoeg gedaan (2 zwangerschappen en bevallingen), maar hij denkt daar anders over. dus we zijn er nog niet uit...

Afgelopen zaterdag was Jordi's kinderfeestje. We zijn wezen schaatsen. Het was erg leuk. Verder hadden we zondag 2 verjaardagen, is mijn zus komende zaterdag jarig, vieren we Jordi's verjaardag 2e paasdag, is hij 12 april echt jarig en hebben we het weekend erna zaterdag verjaardag van mijn neefje en zondag van mijn moeder. We hoppen van feestje naar feestje dus , begin april is altijd erg druk bij ons.

Ik ga weer, zo weer naar school en vanmiddag nog maar evne wat in huis doen.

O, ja Silke krijgt een Nintendo DS voor haar verjaardag. Hebben jullie nog tips voor leuke spelletjes?
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Marismvstijnsamfemke  schreef op: 11-04-2012 08:29:34
hallo,

hier ben ik weer even. Hier gaat alles goed alleen femke klaagd ook veel over hoofdpijn. Of ze dat nu van sam hoort of echt heeft weet het nog niet. Vooral smiddags als ze net wakker is klaagd ze. Nog even aankijken dus.

Stijn word ook heel groot die leest alles mee en is een klein sukkeltje! hahah hij zat mee te lezen vandaar dat sukkeltje! N ee hoor stijn doet goed mee en word een echte kerel.

sam is vandaag met papa werken mogen ze mee in de vrachtwagen winkels af. hij moest zn brood mee en ging werken.

verder weinig nieuws hier.

marielle, ik riep ook altijd dat doe jij maar ik ben drie keer bevallen!! maar ze hebben een nieuwe methode via de schede en die is niet schadelijk en zonder narcose en dus minder aangrijpend als die bij mannnen. En dat hielp bij de keuze. Ik mag 11 mei ervoor komen. Duurt altijd zo lang he! vind het ergens ook wel eng doe ik er goed aan en wil ik echt geen kinderen meer! maar aan de andere kant ben ik blij met drie kinderen en is het goed zo. Moet er niet aan denken om weer vooraan te beginnen. dat zou wel wat van vrouwen ijn om te blijven malen over dat zoort dingen,.

leuke spelletjes voor ds zou het niet weten hier is mario de favoriet.

groetjes maris
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Marismvstijnsamfemke  schreef op: 12-04-2012 21:08:34
marielle ook hier van harte met de verjaardag van jordy.
9 alweer gaat hard he!!!

verder weinig nieuws.

doei doei doei doei
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Pisia  schreef op: 13-04-2012 15:49:48
Hoii,
Marielle, wat een hoop feestjes zeg! Wel gezellig! Nog van harte met Jordi! Was het een leuke dag?

Maris, ik wist helemaal niet dat er een nieuwe methode was. Ben benieuwd hoe het is. Laat je het wel even weten tegen die tijd? En wat kost het eigenlijk? Schrok ervan wat het bij een man kost.

De vloerbedekking komt nu pas maandag. Er waren problemen met leveren en dus kon het woensdag niet door gaan. Alles is wel af.
De kermis was super gezellig. Met onze playbackact waren we derde.
Verder weinig nieuws hier. Van het weekend weer werken.

Fijn weekend!!
Patries
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Marismvstijnsamfemke  schreef op: 14-04-2012 15:51:01
hallo

wel jammer als je klaar bent dat de vloerbedekkng laat komt maar niet zoveel later dat scheelt weer.

ik weet egenlijk niet wat het kost en de methode s er nu 4 jaar, k laat jullie weten hoe het voelt en gaat hoor! anders staad het wel op fb hahah.
volgens een vriendin voel je er weinig van is het alleen een beetje vervelend in de buik en als je au roept s het al gebeurt!

groetjes maris
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Pisia  schreef op: 15-04-2012 21:24:56
Hallo,

Maris, hoe is het met je oog?? Las dat Femke erin geprikt had met haar vingertje? Hoop dat het allemaal mee viel bij de oogarts.

Marielle, hoe is het bij jou? Luuk is aan het sparen voor een nintendo ds. Dus als je nog leuke spelletjes hoort van iemand? Dan hou ik me ook aanbevolen, haha!

Ben nu heel hard aan het werk........... Even momentje voor mezelf. Straks laatste ronde lopen en dan om 22.00 naar huis. Morgen na 13.00 komt de vloerbedekkingmeneer. Ik ben benieuwd. Komt vast een foto op fb!
En over 12 nachtjes lekker naar Oostenrijk! Heb er zin in!!!!

Tot later!!
Patries
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Marielle77  schreef op: 23-04-2012 16:07:31
Ja, daar was ik ook weer een keertje!
Druk druk...
Zie dat ik al 20 dagen niets getypt heb

Patricia, lekker zeg naar Oostenrijk!!! Wanneer gaan jullie en hoe lang? Is het daar nu lekker weer? Vast heeeeel veel plezier! en een goede reis natuurlijk!
Is de nieuwe vloerbedekking mooi? Silke vindt op het moment Mario erg leuk op de DS (die van Jordi dan, die van haar heeft ze nog niet..)

Maris, hoe is het met je oog? Vervelend zeg! En hebben ze bij jullie volgende week ook nog vrij? Want ze hadden laatst ook vakantie toch?

Hier hoeven ze alleen morgen nog naar school. Woensdag breng ik Jordi en Silke naar mijn ouders waar ze 2 nachtjes blijven logeren en dan volgende week zijn we allebei vrij, dus aan de slag in de tuin en tussendoor ook vast nog wel leuke dingen doen. (in ieder geval 1x zwemmen, voor de rest nog geen plannen)

Zaterdag hebben we nog een weekje weg geboekt naar Italie. Ze hebben hier al 29 juni zomervakantie en de dag erna gaan we dan weg. En 20 juli weer naar Italie (ander gedeelte) maar dan 2,5 week. Dus totaal lekker 3,5 week weg (maar wel verspreid). De camping waar we eind juni heen gaan zijn we al 2x geweest en dat was goed bevallen. We hebben een stacaravan gehuurd. De camping ligt aan het strand (Adriatische kust) dus nu hopen op mooi weer.

Ik ga weer! Zo naar school en vanavond komen er 3 collega's eten, dus ook nog even een beetje schoonmaken (WC, stofzuigen)

dus doei doei!
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Marielle77  schreef op: 23-04-2012 16:08:17
O, nee 19 dagen niets getypt
(ik dacht dat het al 24 april was!)
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Pisia  schreef op: 26-04-2012 20:15:46
Hoii,
marielle, Wat lekker zeg 3,5 weken op vakantie! En nu de kinderen al lekker vrij dus?

Vloerbedekking is erg mooi geworden, ben er heel blij mee. En we gaan vannacht weg. Auto is vol, broodjes gesmeerd dus alleen nog ff slapen!

Maris, bij jou ook alles goed?

Daaag
Tot over een week!!
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Marismvstijnsamfemke  schreef op: 30-04-2012 09:59:19
halloo!!!!! ben ik ook weer!

hier gaat alles goed, met mijn oog is alles weer goed gekomen gelukkig. er zat een kras op mn vliesje en over de pupil dus buiten de pijn zag ik ook niks met dat oog. ben nu zins gisteren ook van het zalfen af gelukkig, en thuis gebeuren de meeste ongelukjes he.

ooo mireille lekker 3,5 week weg doe je goed. hahah

ze hebben nu hier ook een weekje vrij. lekker hoor even niks moet alles mag.
patricia veel plezier

ben weg ga zo maar us aankleden en koningennen dag vieren hhahaah
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Marielle77  schreef op: 05-05-2012 16:42:50
Goedemiddag dames!

Patricia, zijn jullie nog in Oostenrijk of inmiddels weer thuis? Ik hoorde van de week op de radio dat het daar zo'n lekker weer was. Hopelijk ook waar jullie zaten. En lekkere vakantie (gehad)?

Maris, las dat Stijn kampioen geworden was! Goed hoor
En hoe is je sterilisatie gegaan? Hoop voor je dat het meeviel. Gelukkig gaat het weer beter met je oog.

Wij zijn de hele week bezig geweest in de tuin (nou ja ik ook nog binnen en van de catering...) Het is erg opgeschoten. De oprit is klaar, achter ook bijna alle tegels en gisteren en vandaag is de trampoline ingegraven. Eerst moesten ze er altijd met een stoel opklimmen, straks kunnen ze er zo opstappen. Nu nog de laatste afwerkingen en laat dan het mooie weer maar komen, dan kunnen we ervan gaan genieten. Heb dus niet echt een vakantiegevoel gehad!

Gisteren ben ik nog met Jordi naar de Dodenherdenking in het dorp geweest. Hij vond het wel indrukwekkend en alle kinderen mochten een bloem leggen bij het monument.

Straks lekker eten bij de Chinees. Mijn schoonvader heeft afgelopen week elke dag hier in de tuin geholpen dus als dank nemen we ze mee uit eten.

Fijn weekend verder!
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Pisia  schreef op: 07-05-2012 16:58:30
Hoii,

Ik ben weer thuis hoor! Zaterdagavond thuisgekomen en vandaag weer gewerkt. We hebben echt prachtig weer gehad. In de auto was het 30 graden opde heenweg. Zaterdags zelfs 33 en de dagen erna rond de 27 graden! Elkedag korte broeken en mouwloze shirtjes dus, heerlijk! Er is alleen donderdag een buitje gevallen en daarna kwamde zon weer! Leuke dingen gedaan en lekker gegeten en bijgekletst met onze vrienden.

Maris, hoe ging de sterilisatie? Viel het je mee? En wat heeft Denny gedaan met zijn vinger?

Marielle, vruchtbare vakantie dus met klussen! Lekker hoor bijna alles af.

Ik ga eten koken!
Doeii
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Marielle77  schreef op: 09-05-2012 08:54:50
Patricia, welkom terug! Lekker zeg zo'n heerlijk weer en leuke dingen gedaan! Zag al een foto op FB voorbij komen. Dus jullie kunnen er weer even tegen .

Maris, vroeg me ook af wat Denny heeft gedaan met zijn duim. Jullie kunnen wel een dokterabonnement nemen, wat een pech de laatste tijd. Hoe is het verder?

Hier gaat alles z'n gangetje. Deze week weinig bijzonders te doen, ook wel eens lekker rustig. Volgende week maandag gaat Silke op schoolkamp, 1 nachtje en dan dinsdag Jordi voor 1 nachtje. Erg spannend, want Silke is nog nooit op een kamp geweest en Jordi vorig jaar voor het eerst (zwemkamp). Ze hebben er wel zin in geloof ik.

Ga zo nog even naar de speelgoedwinkel. Mijn vader en moeder gaan bijna op vakantie naar Frankrijk en we hebben afgesproken dat ik het kadootje voor Silke (wat zij gaan geven) zou regelen. Ze wil Lego Friends en die is nu in de aanbieding, dus die ga ik maar vast halen. En daarna weer naar de bieb met de kindjes van school (hopelijk blijft het droog )

doei doei
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Marielle77  schreef op: 13-05-2012 15:34:00
Fijne moederdag allemaal!

Zijn jullie verwend? Ik heb twee kleine sieradendoosjes gekregen (gemaakt bij oma), en van Silke nog een dromenvanger van school en een vlinder van een washandje gemaakt op de BSO. En een heerlijk ontbijtje op bed.
Daarna zijn Arjan, Jordi en Silke lopend naar opa en oma gegaan, zo'n 8 km. Ze hebben er bijna 2 uur over gedaan.

xxx
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Pisia  schreef op: 15-05-2012 15:02:28
Hier ben ik ook weer!

Marielle, wat een verwennerij op moederdag! Ik heb een kleipot van Nick, een hart op ijzerdraad van Luuk en een armband gemaakt van het ijzergedeelte van een knijper van Sanne. Daarna heerlijk ontbijtje beneden. We hebben ook nog gewandeld en terrasje gepakt. Toen mocht ik weer werken!

Gister Nick uitgezwaaid. Die gaat 3 dagen op kamp. Ze hadden vannacht wel erg slecht weer. Hopen dat de tent waterdicht is. Gister gingen ze golven en zwemmen in het ijsselmeer. Vandaag garnalen vissen op het wad en bonte avond. Morgen de boel opruimen en weer richting huis.
Donderdag gaan Sanne en Luuk meedoen aan de huttebouw. Sanne magdan zaterdag meelopen met de fakeloptocht en blijven slapen in de hut. Luuk vind ik nog ff te klein. Maar ze kunnen wel weer 3 dagen heerlijk bouwen. Rustig weekje voor ons qua kinderen, haha!

Marielle, heeft Silke het leuk gehad op kamp? Ben ook benieuwd hoe Jordi het vind!

Ben weer weg!
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Marielle77  schreef op: 16-05-2012 08:42:14
Klinkt ook erg leuk jouw moederdagkadootjes! Hier maken ze vanaf groep 5 niets meer op school (kinderen worden dat geacht zelf wat te verzinnen denk ik) Hebben Nick en Sanne dat wel op school gemaakt of thuis? Jordi had alleen bij oma wat gemaakt, thuis niets maar het is dan ook geen knutselaar

Spannend he als ze op kamp gaan? Jordi was al een keer op zwemkamp geweest en die is toch wat makkelijker in dat soort dingen, maar van Silke vond ik het ook wel spannend hoor!
Maar ze heeft het reuze leuk gehad en kwam vol verhalen thuis. Ze wilde niet gaan slapen, maar viel eind van de middag toch in slaap op de bank. :d. Jordi komt vandaag om 12 uur weer terug. Ja zonde van het weer he? Maandag zo mooi (hier tenminste) en gisteren heel veel buien, maar ja ze zullen het evengoed wel leuk gehad hebben. Hier sliepen ze niet in tenten, maar in een groepsaccommodatie met stapelbedden, dus die zullen het wel droog gehouden hebben
Hoe heeft Nick het gehad?
Klinkt leuk het huttenbouwen en even lekker rust voor papa en mama ha ha

Maris, hoe is het bij jullie

Straks hebben ze een lekker lang weekend, Arjan is vrijdag ook vrij ik moet dan nog een dagje werken.

ga weer! groetjes
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Volgende


Reageren op juni juli mama's van 2005
Naam
Bericht